besniq 1 #1 Публикувано 13 Септември, 2011 Въпроса са ми е дали стават амортесиори от хеч на седан,и двете купета са D16Z6 (ESI) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Wolfcry 74 #2 Отговорено 13 Септември, 2011 (Редактирано) Аз съм с хеч и амортисьорите ми са сваляни от седан, пета генерация и двете. Та предполагам, че и обратното е ок и двете коли бяха ЛСИ, но това надали е от значение. Редактирано 13 Септември, 2011 от Wolfcry Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sinoptika 12 #3 Отговорено 13 Септември, 2011 стават даже и на 4 генерация стават има разлека в пружините на хеча и седана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
besniq 1 #4 Отговорено 13 Септември, 2011 стават даже и на 4 генерация стават има разлека в пружините на хеча и седанаКаква е разликата ?Да не се промени стойката в смисъл да не се надигне от пред или от зад...или пък да клекне ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове