Me Gusta 137 #1 Публикувано 13 Септември, 2011 Здравейте колеги, искам да питам по-запознатите, дали спирачни апарати от 5 генерация сивик ( задни) ще са идентични с такива на 4та генерация ( пак задни), и от 6та ако стават също да ми кажете, защото са ми заминали цилиндърчетата на апаратите, и за 4та частите са доста по-кът от колкото за следващите генерации.Благодаря Ви предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #2 Отговорено 13 Септември, 2011 Цилиндърчета? Ако имаш предвид буталата на спирачните апарати, чети надолу Не мога да ти отговоря на въпроса, но мога да ти помогна с workaround. Понеже наскоро смених предните апарати с такива от H22, а всички знаят че те са по-големи от тези на Prelude F20. Та новите апарати като ги отворих, се оказа че буталата са заминали. Поръчах си нови бутала и докато уточнявахме какви са и... изненада - буталата са еднакви за новите ми апарати, старите, някои акорди и т.н. Идеята ми е че просто трябва да вземеш размерите на буталата и да си търсиш такива без значение от кой модел са. Може да се обадиш на ms_auto да му кажеш за проблема си и размерите които си снел и ти гарантирам че ще ти помогне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Me Gusta 137 #3 Отговорено 13 Септември, 2011 Грешка на пръстите, да за буталцата говоря, еми ще ги премеря и ще потърся колегата дано ми помогне Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове