Jump to content
Me Gusta

Спирачни апарати

Recommended Posts

Здравейте колеги, искам да питам по-запознатите, дали спирачни апарати от 5 генерация сивик ( задни) ще са идентични с такива на 4та генерация ( пак задни), и от 6та ако стават също да ми кажете, защото са ми заминали цилиндърчетата на апаратите, и за 4та частите са доста по-кът от колкото за следващите генерации.Благодаря Ви предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цилиндърчета? Ако имаш предвид буталата на спирачните апарати, чети надолу :)Не мога да ти отговоря на въпроса, но мога да ти помогна с workaround. Понеже наскоро смених предните апарати с такива от H22, а всички знаят че те са по-големи от тези на Prelude F20. Та новите апарати като ги отворих, се оказа че буталата са заминали. Поръчах си нови бутала и докато уточнявахме какви са и... изненада - буталата са еднакви за новите ми апарати, старите, някои акорди и т.н. Идеята ми е че просто трябва да вземеш размерите на буталата и да си търсиш такива без значение от кой модел са. Може да се обадиш на ms_auto да му кажеш за проблема си и размерите които си снел и ти гарантирам че ще ти помогне ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Грешка на пръстите, да за буталцата говоря, еми ще ги премеря и ще потърся колегата дано ми помогне :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...