Jump to content
Guest Policman

климатик

Recommended Posts

Guest Policman
Публикувано (Редактирано)

Някой да помага.Сложих климатик на колата Сивик 92г.,но ниските обороти падат при вкл. на същия :P .То това е ясно,колата има оригинална инсталация ,но не трябва ли да има регулатор или трябваше да сменим и компютъра на колата с този от колата ,която свалих климата?Някой може ли да даде съвет по въпроса?Не че е болка за умиране,но за жената е доста неприятно,че и гасне колата по светофарите :):P

Редактирано от Policman

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

всяко ЕЦУ има изход управляващ климатика и ако не се лъжа има и вход ( тоест, то решава дали да го вклиучи) и от този вход знае и че климатика е включен и компенсира оборотите.Това обаче е само теория... никога не съм се равил там.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

всяко ЕЦУ има изход управляващ климатика и ако не се лъжа има и вход ( тоест, то решава дали да го вклиучи) и от този вход знае и че климатика е включен и компенсира оборотите.

Това обаче е само теория... никога не съм се равил там.

<{POST_SNAPBACK}>

така е!!! И моя го вързаха към ЕЦУ-то (има специални вход/изход за клима), което компенсира оборотите и няма абсолютно никъв проблем, докато в началото, когато само го пробвахме си гаснеше кат морков!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков

Колегите отговориха изчерпаелно.Мойта я купих с климатик и мога да кажа, че включването му не влияе изобщо на оборотите на празен ход.За съжаление това не се отнася за изпреварванията. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

За съжаление това не се отнася за изпреварванията. :)

<{POST_SNAPBACK}>

:P и на това намерих цаката - като не ми стига пауър, цъкам копчето на климата (загасям го) и......-> :P действа като нитро :P после натискам амбриажа -> свалям оборотите, пускам климата и..... :P

е, това много рядко се налага, но действа като "Редбул" - дава крилаааа :P

с тия малки двг щем не щем ше се учим на простотии ;)

това ми напомня оня стар виц, дето в пустинята се срещнали двама - единия носел телефонна кабинка, та като срещнел лъв да се крие в нея, а нашичкия мъкнел един голям камък - като види лъв, хвърля камъка и......... :P не мож го стигна :P:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dobsyn

За съжаление това не се отнася за изпреварванията. :P

<{POST_SNAPBACK}>

:P и на това намерих цаката - като не ми стига пауър, цъкам копчето на климата (загасям го) и......-> :D действа като нитро :D после натискам амбриажа -> свалям оборотите, пускам климата и..... :lol:

е, това много рядко се налага, но действа като "Редбул" - дава крилаааа :P

с тия малки двг щем не щем ше се учим на простотии ;)

това ми напомня оня стар виц, дето в пустинята се срещнали двама - единия носел телефонна кабинка, та като срещнел лъв да се крие в нея, а нашичкия мъкнел един голям камък - като види лъв, хвърля камъка и......... :D не мож го стигна :P:P

<{POST_SNAPBACK}>

Хе хе, и аз така си цъкам копчето...не е толкова зле и все пак "няма пълно щастие" :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...