balinkata 76 #1 Публикувано 8 Септември, 2011 (Редактирано) Перна ме и мен съчмата на тема турбо, та се чудя ами ли такъв колектор с който мога да си запазя климатика , или друг вариант някой ако знае или го е правил ще съм благодарен да сподели. Идеята ми евридейка на 0,6 максимум и сток карантия.Та ще мога ли да си карам на хладно или искам прекалено много от живота Редактирано 8 Септември, 2011 от Balinkata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djudista 22 #2 Отговорено 8 Септември, 2011 има вариант с тия летите по не са чепати и ще стане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crx-japanstyle 274 #3 Отговорено 8 Септември, 2011 Чугунен колектор ще ти свърши работа,не е красив като неръждаемите но заема по малко място и е по надежден. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balinkata 76 #4 Отговорено 9 Септември, 2011 (Редактирано) Чугунен колектор ок, а дали ще има някакви други пречки смисал, турбина ,турбо пътища или ще си покаже като се подхване ? Редактирано 9 Септември, 2011 от Balinkata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jordan Stoyanov 77 #5 Отговорено 9 Септември, 2011 (Редактирано) Може да се направи върху колата ти от inox с колена ,ако се интересуваш виж ми снимките в галерията,правя такива колектори .А чугунените сравнение с инокса имат доста недостатъци но за сметка на това са по евтини,не казвам това поневже аз правя колектори от инокс но ако прегледаш по внимателно из нета за мнения предимствата и недостатъци на единия и другия ще се увериш сам Снимка Редактирано 9 Септември, 2011 от Yordan Stoyanov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jordan Stoyanov 77 #6 Отговорено 9 Септември, 2011 Чугунен колектор ще ти свърши работа,не е красив като неръждаемите но заема по малко място и е по надежден.сигурно имаш предвид за неръждаемите от Китай,те са ненадеждни колектори най-различни и по здравина и по цена но не всички са еднакви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balinkata 76 #7 Отговорено 10 Септември, 2011 Решението е взето къстъм колектор ще е, ако някой го интересува де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Doomwisher 164 #8 Отговорено 10 Септември, 2011 Чугунения е много здрав и няма да имаш проблеми с него, а да и е по-евтин! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jordan Stoyanov 77 #9 Отговорено 11 Септември, 2011 Освен че е евтин чугунения също и събаря скороста на газовете към турбото понеже от вътре е доста грубичък особено мястото преди турбината където се събират 4 в 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ArHoNoV 10 #10 Отговорено 5 Октомври, 2011 аз сам си с тези и сам много доволен http://imageshack.us/photo/my-images/64/images1udq.jpg/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове