6gen115hp 306 #1 Публикувано 8 Септември, 2011 Колеги знам ,че звучи тъпо но все пак да попитам да се посмеем малко на кратко имам АБС от пасат 3 и въпроса ми е може ли някой да го побългари и да стани на хондата..... или някой ако има да кажа цена . Мерси може да ме поснете в темата за бисери :Д 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 8 Септември, 2011 (Редактирано) Много неща са пропуснати в "бисери".За какво ти е да слагаш телбот на мястото на пирона?...П.П. Или телбод беше...край, заминах в "бисерите". Редактирано 8 Септември, 2011 от Sebulba Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #3 Отговорено 8 Септември, 2011 Нестава,но за сметка темата става за бисерите,някои да се погрижи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
6gen115hp 306 #4 Отговорено 9 Септември, 2011 Нестава,но за сметка темата става за бисерите,някои да се погрижи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Code7 7 #5 Отговорено 9 Септември, 2011 Няма ли да е по-лесно да намериш в някоя морга сивик, като твоя с АБС (ако има въобще такива) и да размениш чарка с този от пасата (най-вероятно пасатския ще се води по-скъп и ще се навият). А дали вече е възможно да се монтира е друга бира и някой по-вещ да обясни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sokingr 0 #6 Отговорено 18 Септември, 2011 не става колега,не се мъчи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове