gog 0 #1 Публикувано 7 Септември, 2011 Здравейте, приятелката ми е пред покупка на кола, и се е спряла на Сивик 8ген. хеч и Аурис.Естествено нейните впечатления са от външният им вид и общи приказки с приятели.Бих искал да дадете съвет са тези сивици и също така на кой мотор да се спре (Дизел,бензин?), за сега се гледа 2.2 C-DTI. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iliyann 0 #2 Отговорено 11 Септември, 2011 Up, защото и аз съм се замислил за покупка на Сивик 8ген. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
323f-fan 4 #3 Отговорено 11 Септември, 2011 И аз се бях замислил,ма докато не се повозих.Баси дървената воззия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ryuugan 251 #4 Отговорено 11 Септември, 2011 Не съм се возил в Сивика, но Ауриса е бомба. Дори най-слабия бензинов двигател преспокойно се движи добре с 4 човека в колата.Возията според мен е добра, но аз карам кола с камък окачване, така че не знам колко съм обективен.Единственото, което ми направи впечатление е, че малко скърцаха пластмасите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #5 Отговорено 11 Септември, 2011 (Редактирано) .....Баси дървената воззия.Без спор, вози твърдо.Съвет: Карай си 323 или 159-та.ПС: Не ми се диспутира, вчера ми извадиха мъдрец, т.е.... Редактирано 11 Септември, 2011 от vesivanova 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policaja 16 #6 Отговорено 11 Септември, 2011 ми то няма какво да се дискутира толкова,освен една леко привлекателна визия-друго нищо,ама наистина НИЩО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cosmos 92 #7 Отговорено 11 Септември, 2011 Вземи си Тойотата и ще прекара повече време в сервиза отколкото при теб. Казвам го от личен опит. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #8 Отговорено 11 Септември, 2011 Питам се...Защо споделяме опит, влагаме емоция, заемаме пространство...?Като никой не чете или всеки е с готово мнение за спор или за неговото си...?http://forums.hondab...showtopic=44665 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsurko 39 #9 Отговорено 11 Септември, 2011 Според мен човека не пита каква е возията на Сивика, защото всеки може да разбере това сам на тест-драйва. По-скоро се интересува от хората, които наистина имат и поддържат такава кола, впечатления.И да не съм тотално офтопик - возил съм се на една такава и ми хареса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cosmos 92 #10 Отговорено 11 Септември, 2011 (Редактирано) За мен лично сивика е по добрия вариянт. Може да вози малко по твърдо но да се съгласим че това не е лимузина. Със сигурност е по здрав и надежден от тойотата произведена в Турция или Африка. Хонда държи доста повече на качеството си. Поддържал съм тойота и за 12 месеца в мен прекара около 3 в сервиза. Да не говорим за обслужването сигурен съм че Всеки е слушал за ТМ Ауто и Тиксим. Просто тойотата по никакъв начин не може да те впечатли. Докато като погледнеш сивика и разбираш че това е колата за теб още преди да си я покарал . Това е лично мнение, пожелавам ти успех в избора и най добре покарай двете коли и избери сам.пп. И ако все пак се спреш на сивика задължително го вземи с дизеловия мотор Редактирано 11 Септември, 2011 от Cosmos Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gog 0 #11 Отговорено 22 Септември, 2011 благодаря за отговорите, везните накланят към сивика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Cosmos 92 #12 Отговорено 22 Септември, 2011 Хич недей се чуди, и да не забравиш да се похвалиш със снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове