rothmans101 3 #1 Публикувано 7 Септември, 2011 Здравейте колеги,искам да си обновя секцията в хола с самозалепващо фолио но досега не съм го правил и ме е страх да не направя сакатлък,има ли някой тънкости при залепването,ако някой го е правил моля да ми обясни по-подробно как се прави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chooby 13 #2 Отговорено 7 Септември, 2011 За да стане добре трябва да разглобиш поне вратичките.Махаш дръжките и пантите, почистваш всичко много добре се започва.Добре е да сте двама, че сам е малко зор.Не махай цялата хартия под фолиото, се пробвай постепенно малко по малко.Добре е да имаш шпакличка за фолио, но и с кредитна/дебитна карта става.Единия човек държи фолиото малко нагоре под ъгъл, другия прилепва внимателно.Може и сам човек да се справи, но е по-трудно.Остатъка се изрязва с макетен нож.Не знам дали обясних както трябва, но дано да съм помогнал.Забравих да кажа, че не е желателно да се разлепя и пак да се залепя, но ако се наложи става с рязко дърпане малко по малко , иначе се разтяга и се деформира. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове