Jump to content
Guest Sanders

Търся помощ - Прелюд 1ген!

Recommended Posts

Guest Sanders

Наскоро купих прелюд 1 генерация и се оказа , че има безброй проблеми по мотора!Измерих компресията - 9,5 на всички цилиндри , но мототра работи като на три цилиндъра!Вакуум регулатора на делкото е със скъсана мембрана , клапаните тропат ,сместа май е много богата - пуши синьо-черно и дима е сух , без маслени пари!Кажете ми от къде мога да намеря мембрана за делкото и данни за нивата в карбуратора!Имам нужда и от други части ,но за това по-натам!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MUGEN-POWER

горкия прелюд :акорда ми пале6е на 3 цилиндара и бе6е от све6титеи работе6е.на 3-ри после и 4--тия се вклю4ва поне при мен така бе6е..4е пу6и .....никак не е добре степента на сгъстяване т и е падналасменил ли си филтрите ? може да ти се наложи основен ремонт !на колко хиляди километра е тая кола 250000 ???има ли ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Не му обръщайте внимание. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sanders

4е пу6и .....никак не е добре!..... мирише на бензин , няма и помен от миризма на изгоряло масло!А и в някакъв немски сайт намерих технически данни , според които нормалната компресия за тоя модел е 8,5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE
Отговорено (Редактирано)

Наскоро купих прелюд 1 генерация и се оказа , че има безброй проблеми по мотора!Измерих компресията - 9,5 на всички цилиндри , но мототра работи като на три цилиндъра!Вакуум регулатора на делкото е със скъсана мембрана , клапаните тропат ,сместа май е много богата - пуши синьо-черно и дима е сух , без маслени пари!Кажете ми от къде мога да намеря мембрана за делкото и данни за нивата в карбуратора!Имам нужда и от други части ,но за това по-натам!

Смени свещи, кабели, капачката и палеца на дистрибутора и ако още е толкова зле, ходи при Омбре.Вакуум контрола (около 30лв) на симеон и се проготви за търпение и пазарлък щото искат да ти продадът цяло делко а не само Вакуум контрола Редактирано от BOGIE

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Не му обръщайте внимание. :angry:

на КОГО ???Хммм, караш Прелюд 1-ва генерация ? Доведи я на сбирката моля те !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

на КОГО ???

На тунингара с хитрите коментари. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sanders
:angry: Хммм, караш Прелюд 1-ва генерация ? Доведи я на сбирката моля те !За съжаление няма да мога да я докарам на сбирката , понеже има работа по ходовата част , пък и не ми се иска да я показвам преди да съм я боядисал!Но със сигурност ще я видиш!)))) :oops:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sanders

Смени свещи, кабели, капачката и палеца на дистрибутора и ако още е толкова зле, ходи при Омбре.Вакуум контрола (около 30лв) на симеон и се проготви за търпение и пазарлък щото искат да ти продадът цяло делко а не само Вакуум контрола Тя всъщност не работи зле , просто пуши и много смърди на бензин , бръкнах в ауспуха и по пръста ми останаха сухи сажди!Доколкото знам ако гори масло саждите не са сухи!Иначе се форсира нормално за осем клапанов мотор и държи спокойни и равномерни ниски обороти!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Смени свещи, кабели, капачката и палеца на дистрибутора и ако още е толкова зле, ходи при Омбре.Вакуум контрола (около 30лв) на симеон и се проготви за търпение и пазарлък щото искат да ти продадът цяло делко а не само Вакуум контрола Тя всъщност не работи зле , просто пуши и много смърди на бензин , бръкнах в ауспуха и по пръста ми останаха сухи сажди!Доколкото знам ако гори масло саждите не са сухи!Иначе се форсира нормално за осем клапанов мотор и държи спокойни и равномерни ниски обороти!

Имам доста информация за старите модели, карах Акорд '83 преди време.И да не е красива - ела с нея :-)))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sanders

Джейми , не мога , свалил съм и предницата!Като сменя каретата и накрайниците ще я докарам на друга сбирка!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sanders

Джейми , надявам се , че ще мога да разчитам на инфо , относно този модел!Ще се видим утре!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...