hondarev_accordov 0 #1 Публикувано 5 Септември, 2011 Здравейте колеги,от скоро нещо ме гложди относно предната ми решетка на колата.Не съм я слагал аз,а така е купена колата от Германия.Говорих с Тодор(рико червения) и той ми даде съвет да сложа черна едра мрежичка отпред и лайсната да я направим в цвета на купето.Качвам снимки за да разбера вашето мнение колеги.Благодаря Ви предварително,ще се радвам предложенията да са със снимки за да предобия ясна представа за идеята Ви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #2 Отговорено 5 Септември, 2011 (Редактирано) В момента решетката изобщо не й седи добре (лично мнение) и са ти дали много добър съвет, ще стане перфектно. Ще ти дам пример с англичанка, понеже само с такива снимки разполагам. Но идеята е същата, дано успееш да добиеш представа. п.с. После да качиш снимки Редактирано 5 Септември, 2011 от EmZvr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #3 Отговорено 5 Септември, 2011 Добавката е от лагуна....според мен е добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #4 Отговорено 12 Септември, 2011 Почти съм готов с изготвянето на новата решетка,скоро ще има снимков матерял.Само се чудя дали да си слагам червената емблема както е на снимката по-горе,или да я оставя така.Като я направя ще видя дали ще ви хареса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
addicted2drift 1 #5 Отговорено 12 Септември, 2011 Това всичко изглежда супер колеги! Може ли и аз да поискам съвет! Преди ден пуснах подобна тема, ама става въпрос за Сивик! решетка на Сивик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EmZvr 225 #6 Отговорено 13 Септември, 2011 addicted2drift Пускам линка, който дадох и на hondarev_accordov за направата на решетката:http://civic5.com/forum/viewtopic.php?f=89&t=113Дано ти помогне и на теб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondarev_accordov 0 #7 Отговорено 24 Септември, 2011 (Редактирано) Ето и снимките на вече готовата решетка: http://www.picvalley.net/u/2899 /11751613271155001551316870304Qc2CAWF8d8ilxUVWGrb1.JPG Редактирано 24 Септември, 2011 от hondarev_accordov 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове