Guest Vmax #1 Публикувано 4 Юли, 2006 Хора кажете какво мосло да си сложа на хондичката 4г. имам мерак да я докарам до Омбре но нямам време от работа,а има и други работида се правят освен смяна масло,май ми потраква каренце,ма да не влизам в подробности,ако може само ми препоръчаите какво масълце,аз мислех Кастрол. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #2 Отговорено 4 Юли, 2006 Хора кажете какво мосло да си сложа на хондичката 4г. имам мерак да я докарам до Омбре но нямам време от работа,а има и други работида се правят освен смяна масло,май ми потраква каренце,ма да не влизам в подробности,ако може само ми препоръчаите какво масълце,аз мислех Кастрол. <{POST_SNAPBACK}> 4та генерация или 4годишна не разбрах но и в двата случая ако си над 100000км се препоръчва полу синтетика 10/40 .аз лично карам мобил1 и съм доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vmax #3 Отговорено 4 Юли, 2006 Хора кажете какво мосло да си сложа на хондичката 4г. имам мерак да я докарам до Омбре но нямам време от работа,а има и други работида се правят освен смяна масло,май ми потраква каренце,ма да не влизам в подробности,ако може само ми препоръчаите какво масълце,аз мислех Кастрол. <{POST_SNAPBACK}> 4та генерация или 4годишна не разбрах но и в двата случая ако си над 100000км се препоръчва полу синтетика 10/40 .аз лично карам мобил1 и съм доволен <{POST_SNAPBACK}> да за 4-та генерация иде реч,очаквам още отзиви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #4 Отговорено 4 Юли, 2006 да за 4-та генерация иде реч,очаквам още отзиви Не очаквай отзиви,използвай търсачката И между другото каква марка ще използваш сам си реши Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Vmax #5 Отговорено 5 Юли, 2006 да за 4-та генерация иде реч,очаквам още отзиви Не очаквай отзиви,използвай търсачката И между другото каква марка ще използваш сам си реши <{POST_SNAPBACK}> Сложих кастрол 10W40,пък ще видим,дали съм се минал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове