Jump to content
kalin.kirilov

Accord V diesel

Recommended Posts

Здравейте. Планирам да си купя кола.... доста време се чудих каква, гледах Галант-и Волвота, какво ли не, попаднах обаче на един лист със надежност на TUV в който Галанта не е на особена почит и съм склонен да вярвам, че ми направи впечетление, че Акорд-а е доста надеждна кола. Искам някакво мнение за Дизеловия двигател 105 к.с. Знам , че е английски и е на Роувър, което незнам дали е добро или лошо. Итересува ме по скоро дали се чупи много и има ли проблеми с него. За динамиката ми е ясно че няма кво да очаквам динамика от 4 цилиндров 2 литров мотор на такава голяма кола, но аз и не търся някаква бегачка. Ако някои има такава--- със сигурност има, моля да ми пише с кви проблеми се е сблъсквал по двигателя. Аз лично съм си харесал Акорд V 1998 2.0 тди. Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега не съм имал допир до такъв акорд обаче съм имал надблюдения над роувър 200 тди които е със същия мотор момчето което го кара няма никакви оплаквания само веднъж сменя подгряваща свещ но всичко друго си е идеално имаше период в които беше полудял по ауди а 4 тди покара го ;) малко такова и се осъзна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...