Guest bullet #1 Публикувано 4 Юли, 2006 Колеги може ли да се има доверие на автоджамбазите от гр.Варна? Намират ли се там читави Хонди?Препоръчайте някоя автокъща, ако сте ползвали услугите или познавате собственика, като честен /е поне относително /Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dragon3 #2 Отговорено 4 Юли, 2006 ти добре ли си -автоджамбазин -честен - ох, ще умра от смях един тук по нета вече 7 месеца продава една Jazz и засега я виждам за трети път с различни данни/ км., години и т.н/, а снимките същите-тоя не е в ред определено.аз съм от варна и вчера обикалях за хонди - зависи какво търсиш -сивик -до 1999 има, hr-v - има 2-3 -до 2003 - абе въобще умряла работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest trick #3 Отговорено 4 Юли, 2006 Мари Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01 #4 Отговорено 4 Юли, 2006 Колеги може ли да се има доверие на автоджамбазите от гр.Варна? Намират ли се там читави Хонди? Препоръчайте някоя автокъща, ако сте ползвали услугите или познавате собственика, като честен /е поне относително / Благодаря <{POST_SNAPBACK}> Не бъди такъв наивник колега такова животно НЕМА . За закупуване на кола каквато и да е ти трябва приятел истински раазбиращ от хонди (доверен автоджамбазин) и добър тъговец иначе се молиш на бог да си мнооого голям късметлия . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest trick #5 Отговорено 4 Юли, 2006 грешен пост сори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #6 Отговорено 5 Юли, 2006 ами само ще ти кажа че баща ми си взе колата от приятел и на 3-тия ден беше дал 3К лъва отгоре за да я вкара в пътя , а колата изглеждаше екстра при покупката не знам за софия ... то и тука не ми вдъхват доверие , но за варна съм сигурен ,че ще се опитат да де измамят всячески ... ама там са и скъпи , поне с 1000 лъва са отгоре ... защо не се пробваш по обява ? аз си я взех карана тука и колата с ремонта ми излезе по-малко отколкото да ми я внесат или от автокъща , а там също искат ремонт ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Venci #7 Отговорено 5 Юли, 2006 Да не те плаша, ама на едното аверче от тука от автокъщтата му казаха, че колата(Б15) пътува за Варна от Германия. В следващия момент той разбира, че е блъсната и я правят през това време в гараж. И това е услуга от авер...Аз я взех от София, откъдето ми казаха 'ТИ НЕНОРМАЛЕН ЛИ СИ?, КОЛА ОТ СОФИЯ!?', като цяло е относителна работа, ако не е човек, на който разчиташ. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове