Jump to content
Guest bullet

Автокъщи Варна

Recommended Posts

Guest bullet

Колеги може ли да се има доверие на автоджамбазите от гр.Варна? Намират ли се там читави Хонди?Препоръчайте някоя автокъща, ако сте ползвали услугите или познавате собственика, като честен /е поне относително :whistle: /Благодаря

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragon3

ти добре ли си -автоджамбазин -честен - ох, ще умра от смях :whistle: един тук по нета вече 7 месеца продава една Jazz и засега я виждам за трети път с различни данни/ км., години и т.н/, а снимките същите-тоя не е в ред определено.аз съм от варна и вчера обикалях за хонди - зависи какво търсиш -сивик -до 1999 има, hr-v - има 2-3 -до 2003 - абе въобще умряла работа

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest trick

Мари

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Колеги може ли да се има доверие на автоджамбазите от гр.Варна? Намират ли се там читави Хонди?

Препоръчайте някоя автокъща, ако сте ползвали услугите или познавате собственика, като честен /е поне относително :whistle: /

Благодаря

<{POST_SNAPBACK}>

Не бъди такъв наивник колега такова животно НЕМА :whistle: . За закупуване на кола каквато и да е ти трябва приятел истински раазбиращ от хонди (доверен автоджамбазин) и добър тъговец иначе се молиш на бог да си мнооого голям късметлия .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest trick

грешен пост сори

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

ами само ще ти кажа че баща ми си взе колата от приятел и на 3-тия ден беше дал 3К лъва отгоре за да я вкара в пътя , а колата изглеждаше екстра при покупката :)не знам за софия ... то и тука не ми вдъхват доверие , но за варна съм сигурен ,че ще се опитат да де измамят всячески :) ... ама там са и скъпи , поне с 1000 лъва са отгоре ... защо не се пробваш по обява ? аз си я взех карана тука и колата с ремонта ми излезе по-малко отколкото да ми я внесат или от автокъща , а там също искат ремонт ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci

Да не те плаша, ама на едното аверче от тука от автокъщтата му казаха, че колата(Б15) пътува за Варна от Германия. В следващия момент той разбира, че е блъсната и я правят през това време в гараж. И това е услуга от авер...Аз я взех от София, откъдето ми казаха 'ТИ НЕНОРМАЛЕН ЛИ СИ?, КОЛА ОТ СОФИЯ!?', като цяло е относителна работа, ако не е човек, на който разчиташ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...