Jump to content
Guest VTEC Inside

Вижте това хахахахаха

Recommended Posts

Guest EgHa`TaKaBa

На мен ми писна да съм само момиче и по тая причина всички да се нахвърлят върху мен ... както там така и в тая тема е така ... затова има двама души които се занимават там , това че съм админ ... занимавам се с това , което не се вижда че е "пипано" от мен , а не някви си 13-14 годишни ( както са наистина повечето от тях ) да мрънкат " Аз съм регнат там от година и нямам права " ... Към админа на този форум - след като имаме някакви задължения към тези форуми , редно е да се подкрепяме , а не да се нападаме . :wacko: Peace

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Нета не е място за невинни момичета и целомъдрени дами :) слагай един мъжки ник и ругай на воля :D но като ти гледам снимката макар и доста умалена, си доста крехка и пак ще те усетят че ставаш за мезе :D:wacko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest EgHa`TaKaBa

Нета не е място за невинни момичета и целомъдрени дами :)

слагай един мъжки ник и ругай на воля :D

но като ти гледам снимката макар и доста умалена, си доста крехка и пак ще те усетят че ставаш за мезе :D  :wacko:

<{POST_SNAPBACK}>

хахахаххахаха

Тоя път ме нахрани :D И сега не ми пречи да ругая ама ми станахте приятни ... ;) А дали са ме взели за мезе ... търпя до едно положение :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Нета не е място за невинни момичета и целомъдрени дами :)

слагай един мъжки ник и ругай на воля :D

но като ти гледам снимката макар и доста умалена, си доста крехка и пак ще те усетят че ставаш за мезе :D  :wacko:

<{POST_SNAPBACK}>

хахахаххахаха

Тоя път ме нахрани :D И сега не ми пречи да ругая ама ми станахте приятни ... ;) А дали са ме взели за мезе ... търпя до едно положение :D

<{POST_SNAPBACK}>

След като си фенка на Хонда заповядай при Мачо ако си в София

http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=6544 , а той се намира

http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=3910 ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Слушай кво бе , кой си ти че да се месиш на други места ?!?!? Щото сте толкова прости , затова ходите се забавлявате в други форуми , щото сигурно ви омръзна да си лафите за "хавлии " Ей тва е мноо готина тема , плажни хавлии. Регнали се 5-6 хондаджии и си мислят , че ше осерат форума - Няма да стане , все пак разликата между двата е голяма . Колко потребителя от yes-race са регнати тука , а колко тъпанари като теб се опитват да осерат темата там !? Може повечето да нямат книжки , ама поне не са кретени като някой хондаджии ( няма да споменавам имена , познавам голяма част ) Пишете си постове , ама се съобразявайте с държанието си - навсякъде си има правила , които да се спазват. Разговаряйте нормално , а не 5-6 да се хванат да мислят постове , щото нали един е малко , нема измисли нищо умно .... Дали ше ми изтриете поста - не ми дреме , ама се замислете над думите ми ...

<{POST_SNAPBACK}>

Дончо , уважаеми Боже на форума ,какви правила ще спазвам и какви не си е моя работа."Какво караш?" беше риторичен въпрос ! Какви коментари ще търпя аз ,решавам АЗ , не ти ! ... И най-важното научи се да пишеш на български ,не просто на кирилица ! ... Хайде сега трий и си изпълни заплахата !

Това още малко постове ли е ? Тва пост на умен човек ли са ? на 19 год. съм и карам курсовете . И аз съм фенка на Хонда , ама не и на тъпи хондаджии  :wacko:

<{POST_SNAPBACK}>

Сега погледни форума тука и погледни форума там ... и ще забележиш, че постове като твоя тук с използване на такива думи няма или ако има са от някой с < 5 мнения, който точно затова се е регнал.

Само да ти кажа - тоя сайт сега е мой ( yes-race.net ) Затова точно аз се регнах тук и аз пиша тук . Не се карам с никой , не обвинявам никой , просто си има правила да се спазват , а не да ми се регва и да ми пише че щял да прави каквото си иска - еми да го прави в неговия си форум , не в нашия ... Нямам нищо против това , че сте се регнали и поствате , мерси за което , даже на някои от вас писах ЛС .... ама не го правете , за да се заядете в една тема и толкова ... Тъпо е не мислите ли ?

<{POST_SNAPBACK}>

Ето ти някой твой постове тук като последния е с червен свят да видиш, че нещо си противоречиш :) Имам апел към тебе ако е възможно да си координираш мисленето ще ти помогне за новият ти сайт също и за тук защото както виждам до момента не можеш да се справяш и се мъчиш да сътвориш нещо но ти е доста трудно :D Послушай Maina 6th за нета, ника и за мястото за невинни момичета :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

я ский нашта маца ква готина била - пичка та дрънка!!!:D еййй, няма да и с.. :wacko:те в сайта, дръжте се прилично - там има дами :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest EgHa`TaKaBa

я ский нашта маца ква готина била - пичка та дрънка!!!:)

еййй, няма да и с.. :Dте в сайта, дръжте се прилично - там има дами  :D

<{POST_SNAPBACK}>

:wacko:

Ма4о мисля че го познавам ама не съм много сигурна , а що се отнася до черпането .... София ми е далече , иначе с най-голямо удоволствие :D Можеби познавам повечето от вас , ама по физиономия не и по ник :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

EgHa`TaKaBa не знам колко познаваш хората във този форум но както влезе във тази тема с мръснагаз не говори много добре за вас млада госпожице а за правописа мисля и че и ти правиш доста грешки, прочетох прословутата тема и всички постове от първия до последния някои и мен ме вбесиха ама не съм се регистрирал за да си изкарам яда на циника който ми преименува любимата марка HONDA на ОНДА.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest EgHa`TaKaBa

А можеби точно това е момента да защитиш любимата си марка ... :wacko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

аз още като си поствах мнението по-горе бях сигурен за следното:мадамата гледа в нейния форум изведнъж яко хондаджий вкарват 5-6 отговора един след друг, някой по леки някой по груби. вбесява се до краен предел и влиза тука с мръсна газ както го казахме пуска един отговор и седи да гледа какво се хваща на въдицата...и седи и седии както си седи и усеща, че е попрекалила и, почва леко да и става тъпичко, че е прибързала. и че това за което ни обвинява всъщност го прави и тя.в интерес на истината аз съм поствал няколко такива теми тук под пара когато съм бил... и след 10мин вече съжалявам, че така съм се изказал, но понеже момчетата ме познават и ми се разминава горе-долу (за което благодаря :wacko: )та предлагам: каквото сме казали казали. да простим и да забравим за случката. истина е, че някой от мненията на наши хора там и на мен не ми се понравиха. да приемем, че сме квит.Добре дошла така да се каже :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1
Отговорено (Редактирано)

opss

Редактирано от surr3a1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Venci
Отговорено (Редактирано)

Аз даже не я изчетох цялата помия и добре, че не съм. На тема голфаджии съм бесен и имах някой случки да им "обяснявам", след като едва не са ме блъснали как се шофира, но пак казвам това е до хората. Напълно побеснявам някой като нарежда нещо, което не разбира. А тези лекенца, дето ми "тропат" Хонда и обясняват, колко е невероятен голфа...... Аз съм за търпимост, ама това в тоя сайт... Тук не мисля, че ще го има. Извинявам се за включването, ама съм бесен :wacko:

Редактирано от Venci

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest EgHa`TaKaBa

Сажалявам , ама темата не е пусната от мен , просто така я " заварих " така да се изразя . Ако питате мен смисъл от такива дискусии има , но когато всички постват нормално , а не да се правят на ... не ми се говори даже . Но ... факт е , че я има темата , сега остава само със свестни постове да се опровергаете , знам че вие сте разумни и можете :) surr3a1 , на теб мерси за всичко написано в поста ти , наистина си беше така , ама май не търсих вината където трябва ... съжалявам за което .... :D Отново добре дошли на всички новорегистрирани в сайта , дано вие има налеете поне малко в главите :wacko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

А можеби точно това е момента да защитиш любимата си марка ...  :wacko:

<{POST_SNAPBACK}>

Ето каниш да се защитава после защо ти се пишат разни неща в форума :) е честно не мога да те разбера? :D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest EgHa`TaKaBa

Ей сега ше ти обясня точно :wacko: Въпроса е там , че няколко човека нахлуха като гръм от ясно небе ей така просто и се появиха тея постове един след друг . Проверих IP-тата , за да не е един и същи човек - оказа се че не е така. Започнах да се чудя съвпадение ли е какво е ? От там започнаха разни постове и караници и когато намерих тази тема тук .. тогава ми прикипя , обвиних не който трябва и ... се почна всичко това . Трябваше да помисля кой е виновния , но ... ето до къде се стигна ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DONCHO
Отговорено (Редактирано)

Към момченцата които решиха да се бъзикат с този форум? :

1 След като претендирате за конпентентност и зрялост - то дръжте се подобаващо! (за момента някой се представят направо за "аплодисменти")

2 Казах ви, че няма да толерирам под никаква форма никакви лечни нападки.

3 Някой предполагам са разбрали вече, че съм склонен на компромис, но то е до определена степен. Тук визирам потребителите с никове: lookcho, dragorip и 8100rpm, с тези никове са регистрирани в yes-race?

--------------------------

Моля колегите от този форум на който в момента съм гост, да прояват разбиране и да заключат тази тема поне времено. Явно е нужно след като има толкова разпалени фенски фантазии, поне при вас да не се флудва.

Надявам, че нещата са изяснени и няма да се повторят!

На тези които са се регистрирали при нас ви казвам:

Добре дошли и моля спазвайте елементарна етикеция.

Редактирано от DONCHO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Амин!темата няма да я заключвам щото не сте си заключили ваща ( или поне перманентно)п.с. Дори незнам как се сдържах да отговоря и аз в ЙЕС-а.....Извинявам се на тези които не знаят какво означава термина, ама;Аман от Хейтъри!Призовавам ви да спрете с детинщините, А модераторите от ЙЕС да се постараят да не ги допускат там. Наистина правилното в момента е просто всички да се спрем, да да пием една вода и да улесним малко живота на модераторите :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

и не само техния . PEACE както се казва в една бг.песен и нека да направим света по красив :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DONCHO

Радвам се, че се стигна до разбирателство и дано няма по-нататашни ексцесии. :) По повод заключванито но темата, в yes race аз я заключих снощи, но не решавам само аз. Хубавото е, че страстите са се успокоили.-------------------п.п. благодаря за разбирането и съдействието на екипа от hondabg.com

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Аз като главен виновник понеже пуснах линка тук съжалявам, че се раздуха толкова всичко, НО смятам че там имаше достатъчно некомпетентни мнения и доста неуважителни изказвания относно нашата марка. Така, че смятам не са толкова виновни пришълците от нашия форум :( PEACE!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01
Отговорено (Редактирано)

DONCHO a какво ще кажеш за е тоя индивидs1z3"Абе с тая брона хондата ми прилича на некъв вариант тип шевролет от старата школа от ония дървените по мтв рпавиха такув с едно орелче на капака.." дали няма нужда от жълт картон ( бан за 2-3 дена) или нещо подобно че с.. :) .е във всички теми на почитателите на Хонда:)

И ще взема да се логна да го нахраня това сукалче смотано :D;)

Редактирано от krasimir_01

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DONCHO
Отговорено (Редактирано)

@ krasimir_01 ,

за @ s1z3 няма какво да казвам, както и за други потребители от двата форума. Всеки има право да изказва свое мнение независимо какво е, стига да не нарушава елементалната етикеция и правилата на мястото където дава мнението си.

Екипът на YES RACE няма нужда от съвети за наказания.

Ако ще се ретистрираш в YES RACE те съветвам първо да прочетеш ТОВА, и добре дошъл.

--------------------

Предполагах, че ауефорията е преминала, но явно не за всички - няма лошо, по този начин се изясняват и най малките разминавания при даден спор, но нека запазим добрият тон. :)

Редактирано от DONCHO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

Абе хора , не се занимавайте ,не разбрахте ли че тия са братовчеди !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

@ krasimir_01 ,

за @ s1z3 няма какво да казвам, както и за други потребители от двата форума. Всеки има право да изказва свое мнение независимо какво е, стига да не нарушава елементалната етикеция и правилата на мястото където дава мнението си.

Екипът на YES RACE няма нужда от съвети за наказания.

Ако ще се ретистрираш в YES RACE те съветвам първо да прочетеш ТОВА, и добре дошъл.

--------------------

Предполагах, че ауефорията е преминала, но явно не за всички - няма лошо, по този начин се изясняват и най малките разминавания при даден спор, но нека запазим добрият тон. :)

<{POST_SNAPBACK}>

1. Мнения и теми , които съдържат нецензурен или вулгарен език ще бъдат изтривани!

4. Злепоставяне на марки автомобили, неподкрепено с техническа и достоверна информация,е нежелателно. Мнения от подобен род най-вероятно ще бъдат трити или намалявани.

5. Лични нападки и вражди между членовете на клуба няма да се толерират. В случай на такива - мненията се намаляват или трият моментално и "виновника" се предупреждава!

Наистина ли ги спазвате тези правила бих казал не ама както и да е. Успех на екипа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DONCHO
Отговорено (Редактирано)

<{POST_SNAPBACK}>

На това кой ти го каза? По всяка вероятност някой висш кибер полицай който е проследил IP-та и адресите на които отговарят, от там имената по адресна регистрация та да се стигне до родствена връзка.

Ех фантазии...

Както казах в горният ми пост:

Предполагах, че ауефорията е преминала, но явно не за всички - няма лошо, по този начин се изясняват и най малките разминавания при даден спор, но нека запазим добрият тон.

------------

@ krasimir_01 да така е, но погледни датата на въвеждане на правилата и после датите на постване на мнения които са в противоречие с тях.

-------------

И за да ви отвлека вниманието малко от темата ето едно клипче

Редактирано от DONCHO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

<{POST_SNAPBACK}>

На това кой ти го каза? По всяка вероятност някой висш кибер полицай който е проследил IP-та и адресите на които отговарят, от там имената по адресна регистрация та да се стигне до родствена връзка.

Ех фантазии...

Както казах в горният ми пост:

Предполагах, че ауефорията е преминала, но явно не за всички - няма лошо, по този начин се изясняват и най малките разминавания при даден спор, но нека запазим добрият тон.

------------

@ krasimir_01 да така е, но погледни датата на въвеждане на правилата и после датите на постване на мнения които са в противоречие с тях.

-------------

И за да ви отвлека вниманието малко от темата ето едно клипче

<{POST_SNAPBACK}>

Хахахахаха голямо летене голямо танцуване :) Добра рекламка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

рекламата е екстра :) ...,но не се ли кръстиха gemini обратните в българия :Dhttp://www.bgogemini.org/ хаха първия линк който излиза в google :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

рекламата е екстра :) ...,но не се ли кръстиха gemini обратните в българия :D

http://www.bgogemini.org/

хаха

първия линк който излиза в google :D

<{POST_SNAPBACK}>

Не им е първото нещо което са си присвоили но най фрапиращото е 02.02- като техен празник петльов ден на подрастващите мъже а не на мекичковците :D Най-лошото е че и повечето хора го възприемат като празника на к..:)..и и п.:D..и ма както и да е невероятната реклама на исузу каквито в бг липсват което е много жалко :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vessy_PRELUDE

BRAVO XORA! dobre gi zatapvate golfajiite!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Много си мислех дали да напиша наистина това, което мисля ама...Тази тема е срам за нашият форум!Всеки от тук присъстващите, заял се с някой голфаджия не се различава по нищо от него! Той е същия чалгаджия и селяндур! Намразете ме ако искате, но си е така! И сега ще ви го докажа - теми, които трабва да са наистина интересни за съфорумиците се заебават. Формула 1, Рали, спорт, тунинг и др. подобни се четат от няколко човека, а в тема като тази, пише куцо, кьораво и сакато, дето чуло, че Сивик е по-добро от Голф, ама даже не си мръднало пръста да прочете малко и да види ЗАЩО?! Чудя се на Емо, защо не я заключи (и изтрие) тази тема поне 3 страници по-рано! Ако наистина колите са ви повече от VW, докажете, че и като хора сте повече от тях! Иначе - срамота, че карате ХОНДА!Има една приказка - "Убий глупака с мълчание!" :) Дано ме разбрахте! ...и умната! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Чудя се на Емо, защо не я заключи (и изтрие) тази тема поне 3 страници по-рано!

и аз това си се чудя.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...