Jump to content
Guest VTEC Inside

Вижте това хахахахаха

Recommended Posts

Guest VTEC Inside

Повеселете се, а може и да си дадете мнението ;) Аз ей сега се регистрирам и ще гласувам за ГОЛФ2 :beer::unsure:;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bullet

Повеселете се, а може и да си дадете мнението :beer: Аз ей сега се регистрирам и ще гласувам за ГОЛФ2 :)  :unsure:  ;)  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

половината от компетенцията са без книжки на тоя форум и скоро няма и да имат, и познайте защо??? ами щот са по на 10,12год. :unsure:;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

половината от компетенцията са без книжки на тоя форум и скоро няма и да имат, и познайте защо??? ами щот са по на 10,12год. :whistle:  :whistle:  :whistle:

<{POST_SNAPBACK}>

Но разберат от коли(VW) :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Прегледах темата :whistle:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Май не си заслужава да се занимаваш :whistle:)))))))))))))))))))))))))))))))))))Човек трябва да се качи и да покара Хонда за да разбере :whistle:))))))))))))))))))))))))))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

"амо 1 мигач (пластмаска без фасунка дори) струва 100 кинтака, заден калник 700лв,a само фаровете на едно корадо струват повече от един црх "Тва ако са предимствата му ... ей сега продавам имотите на родата и скачам в ко(ло)радото

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Aladin

Мале, направо съм зашеметен от великите умове писали в този форум,лощо само че си загубих времето да го прочета целия!!!!!но то не случайно народа е казал,че простотията ходи по хората а не по животните :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Ето какво сътворих... набързо, а и нещо съм ядосан такаче в общи линии си го изкарах... съжалявам.Охооо, братлета VW гъзари... Има един факт, от който ще ви заболи най-много. И този факт е, че HONDA вадят от 1.6 двигател, няма турбини, 160 коня... а вие тука с тия GTI, гордостта на света! Имаше една много комична ситуация, в която 1.5 D15B2 - 90 магарета смачка великия за времето си Golf II GTI - 125 кобили! Смешка. Ще нахвърля набързо няколко факта: Освен горепосоченото, ако ми кажете кой достига пръв В СВЕТА скорост от 120км/ч. /смешна скорост, но велика за годините на постигането/ със собствен двигател... е няма да ми кажете, защото боли! ПРЪВ го достига, не можете ли да го разберете. И да, наистина ми е интересно... защо ли Nissan взимат двигател на Хонда за да сложат на държащия всички класации Skyline? Еми защото Хонда е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ДВИГАТЕЛИ В СВЕТА! Където и да погледнете, където и да прочетете все това ще се види. Някой умник беше писал тук, че стоповете на Корадото стрували повече от цял CRX... разбирам иронията ти но... КЛИКНека си дойдем на думата и кажем, че на сивик струват с 50$ отгоре. Също така, някой ми беше писал, че рекорда на четвърт миля бил на GOLF в БГ... е не е бе човек! Рекорда е на Порше до преди няколко месеца, и сега е изместен от Ford... не случайно хората са казали - Играй голф, а не го карай. Не ме карайте, да ви давам линкове на Хонди, които са турбинирани с 1 турбина, не както повечето гъзари с 2... и изкарват 600 кончета от 1.6 двигател!?!?!?! Тоова къде сте го чували? И да отбележим, че като я настъпиш Хондата не се пръска на части, като великия Голф на Цунами тунинг... W12... Минаваме в коренно различен клас, от Сивик... 600 коня? Нали ви казах бе хора,веднага ви давам линк на хонда с 1 турбинка и също токова много коне. Смешковци, айде със здраве! fuck.gifОпс, и забравих да кажа... ммм, Honda имат собствен отбор в F1, и още 3 отбора ако не и повече /сега не се сещам/ карат с Honda двидатели... А аз или греша, или VW НЯМАТ НИТО ТИМ НИТО ТАКЪВ ДВИГАТЕЛ!Их, ето ви и линкчето, малко съм сгрешил не са 600... 660 са! Ииии така, този така глупав според вас сивик е 10 секунден, при САМО 1.4 бар-а налягане на турбината? А при 2.0, както е измерен? КЛИК за да видите 1.6 турбо 660кончета

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Истината е една ! Докато даден индивид Х не седне в дадена Хонда Y...не може да разбере...асимилира...усети...накефи...опръска кълките и т.н. ...,за кво "иде реч" ! Карал съм сякви "талиги"....включая и Широко...докато не седнах в Хондата ,колкото и да са ми говорили...не става ! Тъй като ,няма нищо общо м/у 'японец' и 'немец'...най често спряганите в спора ! Общата черта е че се водят автомобили и до там ! Така ,че колкото и да се опитвате да убеждавате разни индивиди в това или онова си е чиста загуба на време ! Аз ги убеждавам с директна инжекция/слагам ги на дясната седалка/ !Поздрави на всички надъхани ! :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Шефе аз я пуснах темата да се позабавляваме, не да се ядосваме понеже няма за какво. Аз не се чувствам застрашен от Голфове освен да не ме блъснат :whistle::whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest garooo

Аман от тез кенефи(Голф) велика кола,освен за кокошкарник за друго не става :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy

Голфаджии и форумджии.................................... :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01
Отговорено (Редактирано)

http://www.yes-race.net/forum/index.php?showtopic=334

Май забравих най-важното :whistle:

<{POST_SNAPBACK}>

:whistle::whistle: Откъде го намери тоя форум и тая тема та си изгубих целия ден да чета е доста се посмях но и доста научих за най-добрите коли(VW) продавам сивик 5г в отлично състояние може и замяна за голф3 или пасат92г СПЕШНОайде моля ви ще изпусна някоя яка кола Редактирано от krasimir_01

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside
Отговорено (Редактирано)

http://www.yes-race.net/forum/index.php?showtopic=334

Май забравих най-важното :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

:D:whistle: Откъде го намери тоя форум и тая тема та си изгубих целия ден да чета е доста се посмях но и доста научих за най-добрите коли(VW) продавам сивик 5г в отлично състояние може и замяна за голф3 или пасат92г СПЕШНОайде моля ви ще изпусна някоя яка кола

<{POST_SNAPBACK}>

Да бе много се смях като сравняваха пасат и Акорд и какъв лукс бил пасата ;)И не спряха да споменават само турбинирани коли и да ги сравняват с атмосферки ;) Абе много са зле и да дават за пример коли които не могат да си позволят и да ги сравняват с тези които ние караме :whistle::whistle: Редактирано от VTEC Inside

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Шефе аз я пуснах темата да се позабавляваме, не да се ядосваме понеже няма за какво. Аз не се чувствам застрашен от Голфове освен да не ме блъснат :whistle:

:whistle:

<{POST_SNAPBACK}>

ами тя е за бисери :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Accord6

ами тя е за бисери :whistle:

<{POST_SNAPBACK}>

Наистина не мога да разбера кой малоумник може да сравнява VW с Хонда? Хората по света отдавна разбраха, че такъв разговор е неуместен, само у нас голфаджиите пускат всякякви мухи. Аз мисля, че е под достойнството на човек да се включва в такива спорове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

ЕИИИИИИИИИИИИ ама те vw били най яките коли бе :lol::D;) Тея деца вав това форумче май са гледали как се дарпат само голфове с трабанти или и аз незнам какви коли, защото те маи само с това могат се режат .... напражо ми иде да :whistle:;):whistle: .... и голямо хвалена на това GTI да го сложат до 1.6 160кс. да го видим колко е велико ;) ама да не им се сардим на децата.... както се казва като изядат още няколко фурни хляб и стигнат до години на които могат да вземат книжка (което при някои от индивидите ще стане след МНОГО време) може до тогава да им е дошал акала, а и така като гледам колко много хора се насочват кам нашата любима марка, може след въпросните години vw де откажат тотално да произвеждат голф. :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Охххх,бях се включил в тоя спор по едно време,ама като разбрах,че споря с хора които нямат книжка.... :whistle: Междудругото YES-означава Ямбол-Елхово-Сливен :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Охххх,бях се включил в тоя спор по едно време,ама като разбрах,че споря с хора които нямат книжка.... :)

Междудругото YES-означава Ямбол-Елхово-Сливен :)

<{POST_SNAPBACK}>

хахаха това не го знаех :) това ще да е обяснението, че са малолетни :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Шефе аз я пуснах темата да се позабавляваме, не да се ядосваме понеже няма за какво. Аз не се чувствам застрашен от Голфове освен да не ме блъснат :)

:)

<{POST_SNAPBACK}>

ами тя е за бисери :)

<{POST_SNAPBACK}>

Верно може би беше за бисери ама си е дискусия :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

не стига че не могат да правят коли ами и футбол не могат да играят швабите мн.тъпи последната минута 2 гола :):):):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

не стига че не могат да правят коли ами и футбол не могат да играят швабите мн.тъпи последната минута 2 гола :)  :)  :)  :)

<{POST_SNAPBACK}>

мда големи неможачи :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 8100rpm

Шефе аз я пуснах темата да се позабавляваме, не да се ядосваме понеже няма за какво. Аз не се чувствам застрашен от Голфове освен да не ме блъснат :)

:)

<{POST_SNAPBACK}>

умирам от смях

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

то вече не е смешно , днеска пак се разминах ...за да направя път на голф по тротоарите се катеря , скоро може и по дърветата да почна :) страх ме е ...а и какво промити мозъци растат , от 12 годишни ги учат само голФ,ГолФ,гОлф ...едно време си мислих дано децата ми да не са руси ,ама сега вече от друго се притеснявам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Anton

YES-означава Ямбол-Елхово-Сливен

:):):D:):D:) Между другото аз отдавна се мъча да се регистрирам в тоя сайт обаче все не успявам, май бутона SUBMIT не им работи или нещо такова... Та.. кво да говорим...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Много тъп спор! :) Вие виждали ли сте японец да кара голф? Щото аз съм виждал европейци (германци) да карат Хонда, ама предното все още не :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider
Отговорено (Редактирано)

Като гледам бъдещите голфаджии ми иде да си сложа ролбари около цялата кола!!!Ужас, говорят ми само за някакви кубатури ... а никой не се сети да говори за поведение на пътя, стабилност, удобство ... питам се що ли колкото по-нов модел немска каруца - толкова по-близък размер на гумите до този на джиповете?! И т.н. и т.н....В една предишна тема се опитах да защитя голфаджиите че не са всички такива, ама след това което прочетох - спирам, също и заради един пореден идиот (познайте с каква кола) който от поне 50 метра ме видя че намалям (просто нямаше други коли, имам 3ти стоп, а ако не вижда и това - не е за книжка според мен) и въпреки това скочи на спирачките в последния момент и замалко не ме отнесе щото асфалта беше на вълни и едвам спря ... та внимавайте на прелеза на Симеоновско шосе, особено ако след вас идва Голф :), и не само - вднъж един приятел и корса щеше да му се наниже.А и като отчетем факта че аз карам доста рядко из града - представям си кво им е на колегите за които е ежедневие :)

Редактирано от iSpider

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest EgHa`TaKaBa

:wacko:

<{POST_SNAPBACK}>

Слушай кво бе , кой си ти че да се месиш на други места ?!?!? Щото сте толкова прости , затова ходите се забавлявате в други форуми , щото сигурно ви омръзна да си лафите за "хавлии " Ей тва е мноо готина тема , плажни хавлии. Регнали се 5-6 хондаджии и си мислят , че ше осерат форума - Няма да стане , все пак разликата между двата е голяма . Колко потребителя от yes-race са регнати тука , а колко тъпанари като теб се опитват да осерат темата там !? Може повечето да нямат книжки , ама поне не са кретени като някой хондаджии ( няма да споменавам имена , познавам голяма част ) Пишете си постове , ама се съобразявайте с държанието си - навсякъде си има правила , които да се спазват. Разговаряйте нормално , а не 5-6 да се хванат да мислят постове , щото нали един е малко , нема измисли нищо умно .... Дали ше ми изтриете поста - не ми дреме , ама се замислете над думите ми ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside
Отговорено (Редактирано)

<{POST_SNAPBACK}>

Слушай кво бе , кой си ти че да се месиш на други места ?!?!? Щото сте толкова прости , затова ходите се забавлявате в други форуми , щото сигурно ви омръзна да си лафите за "хавлии " Ей тва е мноо готина тема , плажни хавлии. Регнали се 5-6 хондаджии и си мислят , че ше осерат форума - Няма да стане , все пак разликата между двата е голяма . Колко потребителя от yes-race са регнати тука , а колко тъпанари като теб се опитват да осерат темата там !? Може повечето да нямат книжки , ама поне не са кретени като някой хондаджии ( няма да споменавам имена , познавам голяма част ) Пишете си постове , ама се съобразявайте с държанието си - навсякъде си има правила , които да се спазват. Разговаряйте нормално , а не 5-6 да се хванат да мислят постове , щото нали един е малко , нема измисли нищо умно .... Дали ше ми изтриете поста - не ми дреме , ама се замислете над думите ми ...

<{POST_SNAPBACK}>

А ти на колко годинки си ако може да попитам и какво караш? :D

Нищо лично! Просто го пуснах да може да чуете още малко мнения. Все пак е сравнение между Хонда и VW. Да не би само фенове на втората марка да имат право да дават мнения :D

Peace

Редактирано от VTEC Inside

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest EgHa`TaKaBa

Дончо , уважаеми Боже на форума ,какви правила ще спазвам и какви не си е моя работа."Какво караш?" беше риторичен въпрос ! Какви коментари ще търпя аз ,решавам АЗ , не ти ! ... И най-важното научи се да пишеш на български ,не просто на кирилица ! ... Хайде сега трий и си изпълни заплахата ! Това още малко постове ли е ? Тва пост на умен човек ли са ? на 19 год. съм и карам курсовете . И аз съм фенка на Хонда , ама не и на тъпи хондаджии :wacko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

интересно дали ще се появиш пак тук за да прочетеш отговорите:

самия факт, че си мислиш, че ние сме отишли там да напарвим това дето си мислиш, че правим - е показателен за това което ти искаш да направиш тук (не бързай след няколко прочитания се схваща). темата е VW с/у HONDA и по поста ти излиза, че там само такива дето не карат хонди може да дават мнение. От поста ти излиза също така, че всеки койото пише в темата там и е дал мнение за Хонда се опитва да направи на темата това което каза вече няколко пъти (тази дума не ме кефи и не я използвам па макар и писмено).

Сега погледни форума тука и погледни форума там ... и ще забележиш, че постове като твоя тук с използване на такива думи няма или ако има са от някой с :D

Радвам се за търпението...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

И аз съм фенка на Хонда , ама не и на тъпи хондаджии  :wacko:

<{POST_SNAPBACK}>

мацка, познай с тези епитети колко време ще устискаш в нашия форум?

От трите ти поста си извадих мнение за тебе що за дама си, по шестобалната система ти на колко се оценяваш? Без да съм женомразец (дори напротив) ти давам 2= :)

Относно правописа на колегата си права, но има и "краснопис", макар и в печатна форма :D

успех занапред!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest EgHa`TaKaBa

Сега погледни форума тука и погледни форума там ... и ще забележиш, че постове като твоя тук с използване на такива думи няма или ако има са от някой с < 5 мнения, който точно затова се е регнал.Само да ти кажа - тоя сайт сега е мой ( yes-race.net ) Затова точно аз се регнах тук и аз пиша тук . Не се карам с никой , не обвинявам никой , просто си има правила да се спазват , а не да ми се регва и да ми пише че щял да прави каквото си иска - еми да го прави в неговия си форум , не в нашия ... Нямам нищо против това , че сте се регнали и поствате , мерси за което , даже на някои от вас писах ЛС .... ама не го правете , за да се заядете в една тема и толкова ... Тъпо е не мислите ли ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider
Отговорено (Редактирано)

EgHa`TaKaBa, като си такава фенка защо не скастри тези наричащи Хонда - "онда"?Особено на оня с аватара със среден пръст (за самия аватар - нямам думи, ама ти си решаваш).

Редактирано от iSpider

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest EgHa`TaKaBa

мацка, познай с тези епитети колко време ще устискаш в нашия форум?

От трите ти поста си извадих мнение за тебе що за дама си, по шестобалната система ти на колко се оценяваш? Без да съм женомразец (дори напротив) ти давам 2= :wacko:

Относно правописа на колегата си права, но има и "краснопис", макар и в печатна форма :)

успех занапред!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Майнааа , майна , ако знаеш коя съм ... ако ме помниш де ... на мен не ми е за вашия форум , просто се подразних от това , че няколко души се регват не за друго , ами заради няква абсурдна тема , но все пак си е анкета ... а и трябват и такива спорове ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest EgHa`TaKaBa

И още нещо - тея епитети са насочени към определени личности , не към всички вас . 99 % от хондаджиите , които познавам са мноо готини хора , Майна , ти също , ама някои ... нямам думи просто. Евала най - вече на Бенджито , той поне понася базика и не се хваща за глупости :wacko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

много забравям, затова по грешка и завтарям :wacko::) не се сещам коя си, но не се дръж по този начин, не върви за дама - нета е анонимен до един момент, това ти казвам горе:D до колко разбирам си получила този сайт скоро (дали подарък, или срещу заплащане не е от значение), само съм чел вътре, не съм регнат, но не му изспускай края, а май в момента това ти се случва :D отново УСПЕХ :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ranger
Отговорено (Редактирано)

Хихихихи, уж сайта е твой, а с един bbcode не можеш да се оправиш .. :wacko: До колкото забелязах първите постове на хондаджиите са сравнително нормални, но пък отговорите свързани с тях са повече от предизвикващи ...Интересно ми е и какъв е смисъла от тази тема тук ? След като го раздаваш администратор в онзи форум е по-нормално да предупредиш тези които са нарушили правилата в yes-race, а не да пускаш изказвания относно всички хондаджии тук ...

Редактирано от Ranger

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vinny

тея епитети са насочени към определени личности

<{POST_SNAPBACK}>

А дали точно тук е мястото да се използват тези епитети :wacko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...