Jump to content
Guest JeepersCreepers

драг в Сливен!

Recommended Posts

Guest JeepersCreepers
Публикувано (Редактирано)

тук до4увам разни неща колегите от Сливен могат да дадът по подробно инфо за драг а.Кой ще ходи в Сливен ние мислим да сме поне 5 коли .Става дума за събота която идва сега :unsure:PS съжалявам сбърках мястото на темата моля да бъде преместена;(

Редактирано от JeepersCreepers

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Амм,не съм чувал чесно да ти кажа...ама заповядайте,ще се позабавляваме. :) Като е по хладно,драг има всяка неделя на летище Сливен.Има и 2 писти макадам.Но покрай горещините нещата позамряха.Ако решите,ще поканим и Ямбол,Стара Загора и всички в околността и ще стане шоу :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Амм,не съм чувал чесно да ти кажа...ама заповядайте,ще се позабавляваме. :) Като е по хладно,драг има всяка неделя на летище Сливен.Има и 2 писти макадам.Но покрай горещините нещата позамряха.Ако решите,ще поканим и Ямбол,Стара Загора и всички в околността и ще стане шоу :)

<{POST_SNAPBACK}>

Ти събирай манги за наесен да ска4а6 в Black Ghost и да ги 6ляпа6 наред :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Ти му палиш фитилите..,ама кат ти са "иступка" с куфара с гущерите...ко ше го прайш..ам ! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

последно събота няма ли да има нищо ние тук май погрешно сме разбрали а евентуално ако се разберем да дойдем ще може ли да съберем околията както каза 4е да стане яко?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

Та зна4и сега ми разясниха за драг а,то всъщост ще бъде сбирка на опели защото от опел форума го пишело и ние мислим да идим една вектра,аз с прелюда и евнтуално,един цивик.Така 4е ще бъде много яко ако се организира и от колегите от сливен нещо хем ще се видим хем ще направим някоя и друга дръпка:wacko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Та зна4и сега ми разясниха за драг а,то всъщост ще бъде сбирка на опели защото от опел форума го пишело и ние мислим да идим една вектра,аз с прелюда и евнтуално,един цивик.Така 4е ще бъде много яко ако се организира и от колегите от сливен нещо хем ще се видим хем ще направим някоя и друга дръпка:)

<{POST_SNAPBACK}>

Ами, от моя страна няма проблем,ако искате които иска да идва да пише в темата,и накрая да се разберем къде да се чакаме.Незнам Опел форума къде ще се събират,но щом ще има драгове ще се ходи към летището.Даите да видим колко хора ще доидат,да се разберем къде да се чакаме,да пием по кафе и да ходим на драг:wacko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Амм,не съм чувал чесно да ти кажа...ама заповядайте,ще се позабавляваме. :) Като е по хладно,драг има всяка неделя на летище Сливен.Има и 2 писти макадам.Но покрай горещините нещата позамряха.Ако решите,ще поканим и Ямбол,Стара Загора и всички в околността и ще стане шоу :D

<{POST_SNAPBACK}>

Ти събирай манги за наесен да ска4а6 в Black Ghost и да ги 6ляпа6 наред :D

<{POST_SNAPBACK}>

:wacko:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

гадно но ще се наложи да пропусна няма да мога колата е в бокс а:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Manolov

Krelion вие в Сливен събирате ли се още всяка седмица или вече няма,че отдавна не съм се гонел.Ако искаш ние като се събираме на Зимница ще ти пращам Л.С. че ни липсват хондите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Krelion вие в Сливен събирате ли се още всяка седмица или вече няма,че отдавна не съм се гонел.Ако искаш ние като се събираме на Зимница ще ти пращам Л.С. че ни липсват хондите

<{POST_SNAPBACK}>

;) Пращай разбира се,че тука няма нищо интересно.Вече е доста горещичко и маи никой не ходи...;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...