Jump to content
pikaso906

Не ми свети централната конзола за управление на парното.

Recommended Posts

Сега като се прибирах,запалих фаровете и всичко точно,освен копчетата за парното и тва около запалката кръгчето не светеха.Пак ли е някоя студена спойка? :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен преди се еба**ха ... ударих по таблото 2-3 пъти и всичко светна. От товага повече не ми е правило проблем! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен преди се еба**ха ... ударих по таблото 2-3 пъти и всичко светна. От товага повече не ми е правило проблем! :D

Дано и при мен стане по тоя начин колега :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Крушките са ти изгорели сигурно смъкни конзолата и ги смени,и при мен не свети но все не ми остава време да се занимавам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте, колеги ! При мен беше същия проблем с крушките на конзолата за парното, при леко плясване от единият край светваха, но ми омръзна само да ги удрям всеки път. Преди месец сменях крушките на аварийните(под часовника),за нагревателя на задното стъкло и фаровете за мъгла. Реших миналата седмица да сваля конзолата и да сменя крушките. Малко си беше сложно, защото се наложи да сваля половината табло докато сваля конзолата ;),но както и да е . Сега всичко е наред дори светят много по добре от преди :).Имам и снимков материал, на който му е нужен за разглобяванрто стъпка по-стъпка, но е за сивик 5-та генерация по-точно купе. Дори смених и по таблото с километража 2,3 крушки , че и там имаше изгорели :P .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тупнах го отгоре и всичко си светна дано да не трябва всеки път така да го включвам.п.п. А от къде да намеря тези крушки?

Редактирано от pikaso906

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам, че във всеки един магазин за авточасти ще ги има тези за конзолата за таблото (аз моите си ги взех от Румик в кв.Орландовци) . Колкото до тези за фаровете за мъгла и за задното стъкло(цокъл с две жички)обиколих цяла София докато да ги намеря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста се измъчих с тея лампички отдавна искам да ги сменя ама винаги стигам до един момент и ме е страх да не счупя конзолата,ако може помогнете с този снимков материал

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...