Jump to content
Guest vmom

Регулаторът на парното заяжда

Recommended Posts

Guest vmom

От както я взех колата си го има проблема, че много трудно се движи рамото на вече счупения плъзгач, който регулира топло/сутдено на парното. Проблемите като следствие са няколко първо вскеи път когато искам да сменя да духа топло, трябва да махам радиото и да тегля доста здраво рамото на плъзгача, което е меко казано доста тъпо и неудобно. Второ не мога напълно да затворя клапата и като пусна климатика не духа достатъчно студено, защото не е изтеглена до край.Въпросите са ми:1. Как мога да разбера дали самата клапа заяжда или проблемът е в жилото2. Мога ли по някакъв начин да стигна до края на това жило и поне за лятото да затворя клапата

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

При мен беше така на Прелюда и всеки път отпред при двигателя трябваше ръчно да отварям и затварям клапата.А ако ти се занимава можеш да я свалиш и раздвижиш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vmom

При мен беше така на Прелюда и всеки път отпред при двигателя трябваше ръчно да отварям и затварям клапата.

А ако ти се занимава можеш да я свалиш и раздвижиш.

<{POST_SNAPBACK}>

Именно понеже не мога да се занимавам тези няколко седмици, а искам да си ползвам климатика се надявам някой да ми каже от къде точно мога да я стигна клапата през предния багажник

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia
Отговорено (Редактирано)
:unsure: Редактирано от shestia

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lud fen

колега имах го този проблем . Мисля че е виновно жилото поне при мен беше то. Разкачих голяма част от таблото за да отстраня проблема и си изпобелих ръцете. Ако искаш временно да ползваш плъзгача - навеждаш се ниско долу пред скоростния лост от дясната страна на барчето ( импровизираното ) и трябва да видиш едно метално рамо за което е свързан долния край на жилото . Хващаш рамото и го местиш в топло или студено. След 4-5 опита в движение го намираш веднага :unsure: . И да го оправиш после . Успех

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...