Jump to content
Guest p0nka7a

ПЛЮС и МИНУС на шорт шифтъра

Recommended Posts

Guest p0nka7a

Дайте мнения за шорт шифтъра.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

убаво нещо е ,онзи ден карах колата на Дидоне и ме изкефи .абе всичко което е направено за тунинг има смисъл с изключение на лепенките :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASUSfen

убаво нещо е ,онзи ден карах колата на Дидоне и ме изкефи .

абе всичко което е направено за тунинг има смисъл с изключение на лепенките  :unsure:

<{POST_SNAPBACK}>

И те имат смисъл , ама ако има някой да ти плаща да ги лепиш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda lyd fen

абе всичко което е направено за тунинг има смисъл с изключение на лепенките  :D

<{POST_SNAPBACK}>

това си го чул от мене ей.....мушмурок

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

абе всичко което е направено за тунинг има смисъл с изключение на лепенките  :D

<{POST_SNAPBACK}>

това си го чул от мене ей.....мушмурок

<{POST_SNAPBACK}>

да верно е батъо :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

За плюс го дават към 30% по бързо превключване :D минус е че лесно се можеш да объркаш предавка в бързината от сорта 2-1, 4-1 и т.н и става :D;):D незнам до лколко е възможно да влезнат но съм чел за патили(не в БГ) малко е странно превключването от начало но се свиква ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

От вчера съм с такъв и е много по яко. Но трябва още малко да се преправи.Моя си е оригиналния, но го удължихме отдолу след ябълката. Сега и ако го скъся отгоре малко ще стане точно като на surr3a1.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest churchil

За шорт шифтер-а ми е ясно какво прави /даже в ДСспортс го дават че до 50% скъсява времето за превключване/, обаче не ми е ясно Шорт Шифтер Адаптер-а за какво е тук най-долу. Може ли някой, който е запознат да разясни има ли полза от него и за какво е точно? И какво е shift throw? Мерси :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Аз имам на Рекс-а и е много яко,доста скъсява времето за превключване :D За объркване на скоростите? :D -до сега не ми се е случвало но не виждам причина да ми се случи,всичко си е нормално при шортшифтера само прави хода по- къс на лоста ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

да наистина е яко спор няма :D обаче не знам до каква степен се отразява това на скоростната кутия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

1. за объркване на предавките не може да се говори ИЗОБЩО! това е пълна глупост. ако можеш да включиш предавката с нормален то и с този ще можеш (тук не говорим за изостанали умствено)2. Това с преебаването на скоростната кутия пак е пълна глупост... аз мога с него да превключвам и бавно...!?!!? само дето хода ще ми е по-къс... можеш да преебеш скоростната и с нормалния лост.- при всички положения лоста сам не прави нищо - за да се получи някаква глупост винаги трябва да има някой, който да я направи, а идиотите са известни с това, че и най сигурното нещо могат да преебат.3. влизането на скоростите става по-трудно... - примерно на жена и е трудно, защото влизат малко със сила.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

1. за объркване на предавките не може да се говори ИЗОБЩО! това е пълна глупост. ако можеш да включиш предавката с нормален то и с този ще можеш (тук не говорим за изостанали умствено)

2. Това с преебаването на скоростната кутия пак е пълна глупост... аз мога с него да превключвам и бавно...!?!!? само дето хода ще ми е по-къс... можеш да преебеш скоростната и с нормалния лост.

- при всички положения лоста сам не прави нищо - за да се получи някаква глупост винаги трябва да има някой, който да я направи, а идиотите са известни с това, че и най сигурното нещо могат да преебат.

3. влизането на скоростите става по-трудно... - примерно на жена и е трудно, защото влизат малко със сила.

<{POST_SNAPBACK}>

е тогава ти как ги вкарваш ? :D:D;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a

Е знчи ПЛЮСОВЕТЕ са повече(то няма минуси)Значи имаш ли го слагай без да се замисляш :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Слагай разбира се :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

1. за объркване на предавките не може да се говори ИЗОБЩО! това е пълна глупост. ако можеш да включиш предавката с нормален то и с този ще можеш (тук не говорим за изостанали умствено)

2. Това с преебаването на скоростната кутия пак е пълна глупост... аз мога с него да превключвам и бавно...!?!!? само дето хода ще ми е по-къс... можеш да преебеш скоростната и с нормалния лост.

- при всички положения лоста сам не прави нищо - за да се получи някаква глупост винаги трябва да има някой, който да я направи, а идиотите са известни с това, че и най сигурното нещо могат да преебат.

3. влизането на скоростите става по-трудно... - примерно на жена и е трудно, защото влизат малко със сила.

<{POST_SNAPBACK}>

Гледай сега щом има хора кадето ги бъркат значи може да се говори и не е изключено. Както жена като се паникьоса зад волана и вместо спирачка натиска газ така и с това ;) това не значи, че са изостанали умствено нали? и че това е глупост това да се случи.Така че не бъди толкова краен всичко е възможно.Това, че при теб е невъзможно да объркаш не значи, че никой по целия свят не може ;)Хора всякакви :D:D

Лично за мен си е благинка Short-a и бих го препоръчал на всеки :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

хех.. добре ще се поправя:исках да кажа, че: ако объркаш причината няма да е от шифтъра ами от теб... а иначе скорости и аз съм бъркал и предполагам всеки, но просто не бих обвинил шифтърчето за моята собствена глупост :Dтака по-добре ли е? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

хех.. добре ще се поправя:

исках да кажа, че: ако объркаш причината няма да е от шифтъра ами от теб...

а иначе скорости и аз съм бъркал и предполагам всеки, но просто не бих обвинил шифтърчето за моята собствена глупост :D

така по-добре ли е? ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Тук отвсякъде си прав и съм съгласен с теб :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Никога не съм пробвал такова животно освен на изгасен двигател де :unsure: Ще взема да си направя един и аз ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...