Jump to content
Guest didone22

не6то маи сме бьгнали

Recommended Posts

Guest didone22

от доста време си седим на едно и сьщо място нищо ново или, просто форума се превьрна в битпазар . :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

от доста време си седим на едно и сьщо място нищо ново или, просто форума се превьрна в битпазар .  :unsure:

<{POST_SNAPBACK}>

Показва ти едни и същи теми или не си доволен от самия форум ?

Ако е първото си изтрии корабийките ( coocie ) и се моли да се орпви проблема , при мене имаше подобен проблем , но на друг компютър , не и моя :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetlio
Отговорено (Редактирано)
:D Май имаше предвид второто...Според мен е малко по-спокойно напоследък, ама чак на битпазар не сме се превърнали още. хехе... :D Редактирано от svetlio

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Мисля че имам част от отговора! :) Зимата всеки си седи вкъщи на топличко и кво да прави друго освен ришкане из нета,телевизия.....ами сега,кой ти седи пред компа/ аз освен когато съм на работа-иначе.....седи ли се у дома при това временце,кеф ти плажове,п...ки,мокри купони,разходки из природата......от незнам колко време съм занемарил проекти по мойта хонда и все си повтарям"утре,утре,утре " и така вече от 2,5 месеца!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!това е моето мнение по въпроса.ако някои има различни предположения-давайте :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...