Jump to content
Guest S2K

Honda Civic Type S

Recommended Posts

Guest S2K

Honda Motor Europe Ltd. обявиха , че в началото на 2007 пускат в продажба последната модификация на Honda Civic Type S. Този хечбек с 3 врати ще се оборудва с 1.8л бензинов и 2.2л. дизелов двигател и ще запълни C сегмента на фирмата.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o
:unsure: за кво' съм жив като съм в бесъзнание, особено като видя нещо подобно :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

Не виждам разлики м/у 5-врат и 3-врат хетчбек (като изключим бройката на вратите). Може би във височината ще има разлика, какво винаги. Струва ми се, че Хонда започнаха да злоупотребяват с имената Type-S & Type-R. Бъдещето ще покаже (и дано да греша) :P:unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ами ако не се намеси "Mugen", то си е жива измама - двигателите същите, като спортната нотка е, че не се предлага 1.4 :P:unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

:D за кво' съм жив като съм в бесъзнание, особено като видя нещо подобно :D

И аз отначало изпадах в бесъзнание (направо шок биз казал) като дойдох в Калифорния, като всеки ден виждах сигурно всички съществуващи модели на Хонда (Акура) от последните няколко години (в това число и към 10на NSX-a) и то в сравнително малко градче.

Вече разбира само много им се радвам като ги видя, но тва направо ме убива:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Тва е май само прототип на Хонда NSX. Също видях в едно списание (Road&Track) снимка на новата Акура NSX - честно да ви кажа дано не я пуснат - малко е грозничка и няма тоя агресивния вид както новата Honda NSX. Ама тъпите американци не разбират какво е красива и агресивна кола. Не че казвам, че дизайна е лош, но в сравнение със сегашния NSX не струва. Между другото и новата Хонда NSX не ме кефи колкото тая модел до 2004.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

:unsure: за кво' съм жив като съм в бесъзнание, особено като видя нещо подобно ;)

И аз отначало изпадах в бесъзнание (направо шок биз казал) като дойдох в Калифорния, като всеки ден виждах сигурно всички съществуващи модели на Хонда (Акура) от последните няколко години (в това число и към 10на NSX-a) и то в сравнително малко градче.

Вече разбира само много им се радвам като ги видя, но тва направо ме убива:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Тва е май само прототип на Хонда NSX. Също видях в едно списание (Road&Track) снимка на новата Акура NSX - честно да ви кажа дано не я пуснат - малко е грозничка и няма тоя агресивния вид както новата Honda NSX. Ама тъпите американци не разбират какво е красива и агресивна кола. Не че казвам, че дизайна е лош, но в сравнение със сегашния NSX не струва. Между другото и новата Хонда NSX не ме кефи колкото тая модел до 2004.

<{POST_SNAPBACK}>

Това се води Honda HSC-Honda Sport Concept и за сега е прототипче за съжаление ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Това се води Honda HSC-Honda Sport Concept и за сега е прототипче за съжаление ;)

<{POST_SNAPBACK}>

;) .ама за кво съжеляваш виж ква наведена задница и тоя прозорец (задния) го прелича на понтияк от края на 70те.а за от пред е приятен за гледане :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sand0

2007ма слухове за европейска кола с емблемата CRX

2008mа NSX (500+hp V-10, SH-AWD)

<{POST_SNAPBACK}>

;) .ама за кво съжеляваш виж ква наведена задница и тоя прозорец (задния) го прелича на понтияк от края на 70те.а за от пред е приятен за гледане :unsure:

<{POST_SNAPBACK}>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

Малииииииииииии, говори ми, говори ми!!!Почва мдса събирам пари от закуски :unsure:))П.С.Омбре ,да отива6 при ония драпнатите на курс да те обучават,че като гледам какви животни вадат!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Малииииииииииии, говори ми, говори ми!!!

Почва мдса събирам пари от закуски ;)))

П.С.

Омбре ,да отива6 при ония драпнатите на курс да те обучават,че като гледам какви животни вадат!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Хахаха настина звучи възбуждащо ;) Ама на Омбре едва ли ще му се наложи да прави такива скоро: 1/те нямат да се развалят 2/няма да си ги позволим :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...