Jump to content
Guest Tino

ВНИМАНИЕ Хондажии

Recommended Posts

Guest ShEfA

Според мен от една страна е правилно. Добре е да се знае, че могат да ти вземат книжката за едното малко удоволствие, та да знаеш да не си тестваш хондата точно по тези места. Но за да го знаеш това, трябва да има табели. На светеофарите може да има, но на цариградско май май няма, а? Вие сума ти години карате сравинително свободно, за което ви завиждам. Ами аз като взема книжка? Едно, че няма сигурно да мога да си взема кола 'щото таксите ще са колкото самата кола, и второ няма да мога да си набримча хонделата до краен предел, защото ще знам че до седмица ще ми пристигне картичка с лошо пожелание. :blink: В Америка наистина ги снимат от хеликоптери, и за сверка можете да гледате 1 ден Reality TV и да видите докато ги гонят, какво се изписва в ъгъла на екрана, от камерата която снима потърпевшия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

аз съм чувал за някво фолио :blink: което се лепи на номера и не излизат при снимане цифрите :) някои да е по компетентен имали и каде :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

На Цариградско между Ситняково и 4ти км. съм сигурен че няма :blink: Ама си мисля друго? Ако честитките идват след седмица, дали като ми дойде първата да чакам още 6? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

На Цариградско между Ситняково и 4ти км. съм сигурен че няма :blink: Ама си мисля друго? Ако честитките идват след седмица, дали като ми дойде първата да чакам още 6? :)

<{POST_SNAPBACK}>

незнам и аз си мисля лоши неща :lol:

дори вече си слагам колана :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...