Jazkokris 0 #1 Публикувано 24 Август, 2011 (Редактирано) Здравейте взеха ми документите на мотора (внесен от италия нерегистриран в България с отчисления фактури всичко ) за експертиза в КАТ Добрич . Наложиха ми миналата седмица да отида днес на тази комисия за експертиза отгледаха мотора всичко е ок отивам на гишето и от там ми казва Инспектор Димитров , че трябвало още някаква комисия да минели документите , но този път нито ми дадоха срок нито нищо просто щял да ми се обади.Та днес цял ден разглеждам за някакво решение и попаднах на някои места където пишат,че можело да си наемеш такава комися ( експрертиза) за пред КАТ срещу някаква сума разбирасе , да си наема и да ми прегледат документите пред КАТ . Просто искам да си регистрирам по-бързо , че като ги знам тия може скоро да не карам нищо . Ще стане ли тая работа да си наема експертизата или някакси да ми помогнете с нещо ? Благодарности .... Редактирано 24 Август, 2011 от Jazkokris Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Doomwisher 165 #2 Отговорено 24 Август, 2011 Брат това с наемането на експертиза за пръв път го чувам! Тези проблеми ги правят само и единствено в КАТ Добрич, защото са едни комунистически БАУШИ ! Такива премеждия съм имал с тях, че направо не ми се говори ! Бях закупил една кола от Стара Загора момчето трябваше да си регистрира колата преди да я прехвърли на мене, защото беше още с времените номера, така и направихме в КАТ Стара Загора нямаше никакви проблеми, после си я прехвърлих и идвам в КАТ Добрич и решиха, че съм имал нестандартно пренабити номера на двигателя и ме посъветваха да се върна в Стара Загора и пак да я пререгистрирам, като от там напишат в картона като забележка, че колата има нестандартно пренабити номера. Но аз сложих една Б18-ка с документите си я взех отидох и си я регистрирах без комисия (което е по-интересното), защото бях нахален и ги понасрах малко и накрая единия каза, ае ае минавай отивай да ти слагат номерата и се махай и така стана работата ... бъди нахален, направи така че, да съжеляват че са се заяли с теб .... Имам чувството че, само на Хондите го правят това в Добрич, знам и за други случаи! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jazkokris 0 #3 Отговорено 24 Август, 2011 Лошото е ,че немога да си взема май италянския талон , защото тоя инспектор ми го прибра и ми даде едно копие. Няма ли някакъв начин да си взема тоя италянски талон или отчисленията ли незнам кво е точно ? щото ако ги взема директно отивам Варна и съм готов за нула време ...Пък да нети разправям стана отивам за втори път там от сутринта то вечерта 4акам напразно по опашки :@ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jazkokris 0 #4 Отговорено 24 Август, 2011 А какво е това Б-18 ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HELL_FIRE_ 140 #5 Отговорено 24 Август, 2011 Мотора на колата му Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hector el 2 #6 Отговорено 24 Август, 2011 Всичко за пари нали знаеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jazkokris 0 #7 Отговорено 24 Август, 2011 Абе аз и такива работи се опитах да му предложа но неще тоя инспектор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Doomwisher 165 #8 Отговорено 24 Август, 2011 Те комунистите не искат пари искат да им се надупиш ... тея там от комунизма си бачкат още и дори след като падна Тодор Живков те още не са паднали и се мислят за недосегаеми тея кавали там! 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jazkokris 0 #9 Отговорено 27 Август, 2011 Поне знаете ли до колко време ще е тая експертиза , на друг нему ли са се слчували такива неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове