Jump to content
Guest shestia

На гости при оракула!

Recommended Posts

Guest shestia

Здравейте колеги я хвърлете един бърз поглед ей тука http://www.zaigravka.com/orakul/ и после се чудете като мене как става! :drunk::(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Проста математика.. ако забележиш кой е знака срещи 9-ката, ще знаеш и кой символ ще излезне. Също така, всяко едно се дели на 9. Имаше някой си там си си дето беше доказал този сбор. Не е чудо, а математика. :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Проста математика.. ако забележиш кой е знака срещи 9-ката, ще знаеш и кой символ ще излезне. Също така, всяко едно се дели на 9. Имаше някой си там си си дето беше доказал този сбор. Не е чудо, а математика. ;)

<{POST_SNAPBACK}>

;) Знам и аз го видях че просто са наслагали един и същи символ на всички 9 възможни числа, а като се рефрешне се разместват символите. Въпроса е да се сетиш и да включиш малко математика и логика, а иначе е готино малко да си раздвижиш акъла, някои хора още се чудят какъв точно е номера! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone22

Проста математика.. ако забележиш кой е знака срещи 9-ката, ще знаеш и кой символ ще излезне. Също така, всяко едно се дели на 9. Имаше някой си там си си дето беше доказал този сбор. Не е чудо, а математика. :P

<{POST_SNAPBACK}>

:unsure: Знам и аз го видях че просто са наслагали един и същи символ на всички 9 възможни числа, а като се рефрешне се разместват символите. Въпроса е да се сетиш и да включиш малко математика и логика, а иначе е готино малко да си раздвижиш акъла, някои хора още се чудят какъв точно е номера! ;)

<{POST_SNAPBACK}>

пьлни глупости за хора сьс излишно свободно време

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kvento

Математикаааааааааааааааа :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Проста математика.. ако забележиш кой е знака срещи 9-ката, ще знаеш и кой символ ще излезне. Също така, всяко едно се дели на 9. Имаше някой си там си си дето беше доказал този сбор. Не е чудо, а математика. :D

<{POST_SNAPBACK}>

:D Знам и аз го видях че просто са наслагали един и същи символ на всички 9 възможни числа, а като се рефрешне се разместват символите. Въпроса е да се сетиш и да включиш малко математика и логика, а иначе е готино малко да си раздвижиш акъла, някои хора още се чудят какъв точно е номера! ;)

<{POST_SNAPBACK}>

пьлни глупости за хора сьс излишно свободно време

<{POST_SNAPBACK}>

Ти го каза! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...