kalos 37 #1 Публикувано 19 Август, 2011 (Редактирано) Здравейте, реших да се похваля с какво се занимавах днес: Предполагам на много от вас ключовете са в неприятно състояние и по-точно гумената ръкохватка. Та какво направих аз... В ebay си закупих ненарязан ключ без чип за имобилайзера и кутийка за оригинално дистанционно. След кратко посещение при ключар срещу 10лв ми беше нарязан новия ключ. Преместих си и ампулата за имобилайзера и първата по-лесна част от заданието беше приключена. Втората част от задачата ми беше да "напълня" кутийката с надпис HONDA Тъй като съм с аларма от BSM (една Българска фирма за аларми и газови инжекционни) и още при покупката бях забелязал, имат широк асортимент от предаватели за алармените им системи ги посетих. След кратка консултация избрах най-малкото дистанционно с батерия подходяща за моята кутийка. Въпреки песимистичната нагласа на служителките в BSM след 1-2 часа труд постигнах желания резултат. (без кутийката е малко грозновато ама важното е, че работи) Редактирано 19 Август, 2011 от kalos 5 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Victor 30 #2 Отговорено 21 Август, 2011 Мерси за идеята, викнах си един ключ набързо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #3 Отговорено 21 Август, 2011 Един съвет:ако вадиш ампулата за имобилайзера от стария ключ може да не режеш гумата а само да го натиснеш от едната страна и чипа излиза (смао на едната страна излиза). Чипа представлява едно бяло пластмасово блокче в което е ампулата. За да извадиш ампулата огледай пластмасовото блокче от 2те страни се вижда 2 черни точки. С нещо меко, пластмасова клечка или нещо подобно натискай една от тези точки и ще видиш как ампулата излиза от противоположната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Victor 30 #4 Отговорено 21 Август, 2011 Ръждивият дърт мръсник няма имобилайзер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #5 Отговорено 22 Август, 2011 Здравейте, реших да се похваля с какво се занимавах днес: ... Направо си те представих: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове