Jump to content

Recommended Posts

Guest r2d2

На магистралата като я напъна и то не кой знае колко започва да вдига температурата като отпусна газта след малко се нормализира. Това никога не го е правила. Ако покарам 1-2 минути с пове4е газ 6те прегрее. Вентилатора се вкл. и работи постоянно.Моля хора със 5г. да загреят колата и да извадят малко маркуча на преливника и на ниски обороти да видят дали излиза въздух от там.На мен ми прави балончета постоянно и се опасявам за гарнитура на главата.Но ми е така поне от 2месеца и ако е гарн. неби ли трябвало да изгори до сега и да духа много.(гарнитурата е метална.)Ако някой помогне 6те бъда благодарен!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRACING

Направо и сваляй главата, няма спасение. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a

И според мене е главата! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2
Отговорено (Редактирано)

Абе то и според мене оба4е се 4удя защо не е изгоряла повече тая гарнитура като я карам така от някоко месеца (10 000 км)

Редактирано от r2d2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Mitos

Колега аз имах същия проблем с температурата,но при мен се оказа че се е задръстил радиатора.Абе аз съм си виновен за това понеже имах теч от охладителната система и сипах стружки за уплътняване.И се указа голяма грешка защото стружките бяха станали,като пясък.Бях на косъм от прегряване.Мисалта ми е ако и ти си сипвал от въпросните стружки да знаеш,че те са причината за загряването.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Моята също при повече ръчки из града или по-висока скорост на дълъг път (над 130-140) вдига температурата от в средата където си стои обикновено до 3/4 но никога не продължава нагоре (не че съм пробвал нарочно ако продължа да я настъпвам няма ли да стигне червеното де). Перката си включва нормално, вода си има...Ако пусна парното да духа топло веднага си изстива до нормалното.При мен има разлепени пружинки на радиатора, като дори на първите 2-3 тръбички изобщо ги няма. периодично се вадят и провисват и аз пак си ги напъхвам между тръбите.Дали и при мен не е гарнитура или заради този проблем с радиатора ми го прави?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather
Отговорено (Редактирано)

Моята също при повече ръчки из града или по-висока скорост на дълъг път (над 130-140) вдига температурата от в средата където си стои обикновено до 3/4 но никога не продължава нагоре (не че съм пробвал нарочно ако продължа да я настъпвам няма ли да стигне червеното де). Перката си включва нормално, вода си има...

Ако пусна парното да духа топло веднага си изстива до нормалното.

При мен има разлепени пружинки на радиатора, като дори на първите 2-3 тръбички изобщо ги няма. периодично се вадят и провисват и аз пак си ги напъхвам между тръбите.

Дали и при мен не е гарнитура или заради този проблем с радиатора ми го прави?

<{POST_SNAPBACK}>

при тебе е от задкормилното устройство :P:unsure:;);) Редактирано от greenwather

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Ама направи твоя седан най-добро време на Божура със същото задкормилно, нали.... :unsure::P;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA-CRX

OXYGEN ... kolega ne e normalno no i moq CRX go prave6e ...Nai-vernoqtno e zadrusten radiatora ili ako si prepravial ne6to po prednata bronia moje da ne stiga vuzduh ...No moje i da e termostata ...Dosta hora sys CRX 1gen sa mi se oplakvali 4e zagrqva na po-visoki skorosti ,qvno sa im malki radiatorite.Nai - dobre e ako si nameri6 radiator ot 1.6.Toi e dosta po-golqm i pasva idealno na mqstoto na stariq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lud fen

колеги и при мен грееше много дори на магистралата в баир нагоре ако я гоня почти до червен сектор стига. Също ми бяха изгорели ламелите на радиатора особено в долния край - голи пръчки. смених радиатор и сега :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

мерси за мненията 6те го огледам по добре радиатора и 6те пробвам няколко тактики ако ли не ГАРНИТУРА :whistle::whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...