TG fan 121 #1 Публикувано 16 Август, 2011 Здравейте колеги, днес стигнах до едно не много радикално разкритие, а именно-влюбвам се в Хондичката си!Взех я миналия месец с всичките си налични пари и за капак на всичко 1 седмица по-късно останах без работа, но дадох последните си пари снощи за бензин , за да й се порадвам, да ви кажа, пичове, усмивката не ми слезе от лицето цяла вечер!Та още не съм си намерил нова работа, но вече мисля за ъпгрейди, (не без малко запален покрай темите тук)и пожелавам на всички да карат колите си с такъв кеф и искрена радост от шофирането, защото за мен това ни различава от другите! 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1NG 3 #2 Отговорено 17 Август, 2011 Още един болен и зарибен :ph34r: Да ти е честита Колега, със здраве да си я караш и много безавариини км 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Doomwisher 164 #3 Отговорено 17 Август, 2011 Дано да си намериш скоро работа че, да започнеш да събираш пари за Б-Серия! Да видиш тогава какво значи Усмивка! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dufosvti2 303 #4 Отговорено 17 Август, 2011 хаха,браво бре пич. не си ли остави за кафенце за утре.порадвай и се малко така,както е девствена,тогава мисли за ъпгрейти.мислил ли си да ъбгреидваш и от към газова уредба 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TG fan 121 #5 Отговорено 17 Август, 2011 Абе мислил съм, ама се надявам да не се задържам дълго на тези кончета и оттам отпада газовата като вариант, иначе здравия разум натам тласкамерси за пожеланията пичове, работата става сериозна!Но не е ли това изконната мечта на всеки от нас, захванал се с 15 годишни таралясници, въпрекикризи , депресии и прочие и прочие?чистия кеф под формата на 4цилиндъра и малко CO2? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #6 Отговорено 17 Август, 2011 Съдейки по аватара си се насочил към двувалов мотор 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #7 Отговорено 17 Август, 2011 Честито Колега Аз от около 2 месеца и нещо почти 3 имам Хонда и аз като теб съм болен по нея И аз мисля за смяна на сърчице но още събирам пари Искам всичко на куп Двигател , дискови спирачи отзад , изпускателна генерация А ако успея да намеря B18C или B18C3 Ще е много добре иначе B16A Успех и много безаварийни ! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pesheca 19 #8 Отговорено 17 Август, 2011 Колега напълно те разбирам как се чувтстващ ,защотото и аз направих същотото ,и ако трябва да съм честен не съжелявам 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #9 Отговорено 17 Август, 2011 Само не бързай и не претупвай нещата с ъпгрейдите. Проекта на предишната ми кола тряа 3 години докато я завърша ... малко по малко 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TG fan 121 #10 Отговорено 17 Август, 2011 Само не бързай и не претупвай нещата с ъпгрейдите. Проекта на предишната ми кола тряа 3 години докато я завърша ... малко по малко Няма такава опасностпочвам да събирам пари за най-стандартните неща-хубав филтър, колектор и т.н., а останалото-времето ще покаже Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
juvcho 59 #11 Отговорено 17 Август, 2011 Евала :D:D Браво колега!!! Много много безаварийни километри ти пожелавам.То и аз преди 2,5 месеца си взех такава красавица и не мога да спра да я карам.Успех в търсенето на работа, нали знаеш какво казват - всяко зло за добро. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kostata_v 9 #12 Отговорено 17 Август, 2011 Честито ,колега !!!Та нали това е великата идея на СОЙЧИРО Хондата да носи радост на душата 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda accord 88 34 #13 Отговорено 17 Август, 2011 Честито много безаварийни километри - успех с търсенето на работа! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове