Jump to content
Doomwisher

Размер - Биела/Колянов вал

Recommended Posts

Здравейте колеги!Нуждая се от помощ, някой да ми каже точните размери на вътрешния кръг на на биелата и на шийката на коляновия вал където лежи биелата (стандартни размери)! Ще поръчвам лагери Тайхо (японски),а в Япония не са чували за Б18Ц4! Пробвахме с рама от оригинална кола с Б18Ц4 не стана, 100% съм сигурен че и Б18Ц (Тайп Р) е с същите размери, но от такава кола рама не мога да немеря. :lol: Няма да имам възможност скоро да си отворя двигателя тъй като тези дни ще търча напред назад, а през това време искам всичко да е поръчано и да не се занимавам! След около 5-6 часа ще мога да пиша пак в темата! :)Благодаря предварително на всички отзовали се!

Редактирано от Doomwisher

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въведи си рамата в http://japancars.ru/cat/honda/, намери си лагерите като парт номер и им го дай.А как ще разбереш кой цвят лагери да поръчваш като не ти е отворен мотора? Ако ще поръчваш осреднени, по-добре си вземи ACL Racing, най-малкото са по-евтини. А за какво ще ги поръчваш тези лагери от япония сам, да ти излезнат златни, през общата поръчка оригинални Хонда си поръчай, те са Тайхо.Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Темата може да се заключва или затрие! Реших да не се занимавам и си взех едни ACL-и (пак) и така си реших проблемите! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...