Jump to content
Sletvi

Прелюда не пали...!:(

Recommended Posts

Здравейте!Поредната тема по този въпрос,но незнам какво да правя...!Новак съм с Хонда.Както си карах и угасна!Утре ще я карам в сервиз.Кажете каде е това "главно реле" и как да разбера дали работи?!Казаха ми,че комутатора може да е изгорял...!Моля за съвети!(:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравеи.Или е бобина или комутатор.За главното реле да кажат колегите с Прелюдите, на Сивик знам каде е- под волана до бушоните.Предполагам,че и на Прелюда е там.My http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=56416

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти Колега,не се притеснявай. Всичко се оправя. На мен ми се случи веднъж да не пали - беше комутатора. 70 лв мисля че беше някъде.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай да я запалиш на студено.Ако не може, не върти докато падне акумулатора- нямя смисъл. След това прегледай главното реле(презапояване). Да умре напълно изведнъж не ми се вярва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едва ли е главното реле причината. То се скапва постепенно и колата отказва да запали когато е топла, а не гасне в движение. При мен причината да угасне в движение и да откаже повече да запали беше умряла бубина. А причините да си замине бубината са свързани със свещи, кабели, палец и дистрибуторна капачка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Или комутатор или бубина! Гарантирам, защото до днес имах същият проблем с моят CRX. Както си карах, колата спря и до там. Проверих ситуацията и установих, че няма ток до свещите.. Смених комутатора, обаче се оказа че не е от него после се нервирах и реших проблема радикално. Просто си взех всичко в комплект и го смених. Съветвам те и ти да направиш същото. Защото:

само комутатор - 75лв

само бубина - 80лв

а може и проблема да не е в тях, а в дистрибуторната капачка например....

комплект: бубина, комутатор, датчик на Хол, с палеца и капачката и све - 150лв.

Тези цени са проверени от всички магазини в София по Цар Симеон, като говорим за оригинални - втора употреба.

За нови части....цените са....нЕма такива!

Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за включването!Палец и бобина смених и вс. е наред,запали!:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...