insulin 73 #1 Публикувано 15 Август, 2011 Здравей, колеги. Един приятел много е харесал този сивик и в петък на път за Ямбол, ще мина през Пловдив да го вида. Кажете нещо... ако някой от вас е гледал колата и знае за какво става на въпрос. Мерси много.http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11296486381799803&f1=details Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 15 Август, 2011 За цената си изглежда перфектен. За съжаление нямам преки наблюдения, но забележи на последните 2-3 снимки, че въпросната автокъща продава 10тина хонди. Очевидно хората знаят какво продават (с други думи неизправни коли едва ли ще са купили) а и да са, вече са ги оправили (поне такава е моята логика). Пожелавам успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civic_vn 9 #3 Отговорено 15 Август, 2011 Здравейте.Аз като си търсих кола преди два месеца обявата стоеше на 5500 лв.Званях и ми казаха че колата е налична,мислих да ходя но нестана,това което знам е че въпросната обява е от около половин година. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokyo 27 #4 Отговорено 15 Август, 2011 Карах я преди доста време.Не е много запазена колата има доста забележки по външния вид и салона.Предницата тропаше,но вероятно са я направили вече.Гарнитурата на капака на клапаните течеше и съединителя май не беше наред по спомен от тогава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Walker Japan 65 #5 Отговорено 15 Август, 2011 Здравейте.Аз като си търсих кола преди два месеца обявата стоеше на 5500 лв.Званях и ми казаха че колата е налична,мислих да ходя но нестана,това което знам е че въпросната обява е от около половин година.Знам къде намира салона и съм виждал колата отдалече,това което знам за собственика е че ги вкарва от Италия,някой ударени други пък не зависи!Когато купувах моята,минах през неговия салон тогава се намираше на друго място,но предлаганата от него кола не беше изрядна,но докато не се отиде на място и не се види за какво иде реч само може да си говорим! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
insulin 73 #6 Отговорено 15 Август, 2011 Благодаря за бързите отговори. Ще погледна кола и ще се реши на място. Като говорихме с него доста бързо смъкна 300лв. от цената, но в крайна сметка за тия пари си е много добре оригинално ВТ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balinkata 76 #7 Отговорено 16 Август, 2011 Колега тази седмица съм айляк ако искаш мога отскоча да и хвърля едно око, и да видим как се пазарят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civic_vn 9 #8 Отговорено 21 Август, 2011 Някой гледа ли колата че ми е интересно какво съм изтървал? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Вен_РВ1456ВС 157 #9 Отговорено 22 Август, 2011 НЕ съм чул мн доби думи за тоя Сивик. Когато ходихме да го гледаме и ние уж да се уверим, не можахме да развием капачката на маслото 30 мин. Да не говорим, че не успяха и да го запалят. По-добре потърси нещо друго Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове