zaicheto 1 #1 Публикувано 15 Август, 2011 Здравейте, не знам дали темата е за тук, но имам запитване, моля помогнете. На път съм да си закупя хонда Джаз....ето и снимката, която ме притеснява ужасно много Нали се вижда какво пише на двигателя- какво значи според Вас..............моляяяяяяяя помогнете.... 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #2 Отговорено 15 Август, 2011 Нищо нередно невиждам Просто в някои сервиз някои маистор е сътворил с фУлмастер тази красива думичка която идея си нямам какво означава! Тези надписи наи малко трябва да те притесняват,гледаи колата откъм ходова част и двигател.Вземи някои маистор с теб,но ще гледаш да е някои които си разбира от работата Поздрави и късмет с търсенето на автомобил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #3 Отговорено 15 Август, 2011 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zaicheto 1 #4 Отговорено 15 Август, 2011 Да-няма да запали се оказа....еми мъка-няма да е тая....а мнение за вариант ES ??? Honda Jazz Es какво пък да ми говори..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове