Bobi-to 0 #1 Публикувано 15 Август, 2011 Здравейте,Въпроса ми е следния - Някой може ли да ми каже горе-долу каква е цената на моторчето за ел стъклото на дясната врата ,че преди няколко дни ми си развали и мисля да го правя ? (модел : Хонда Сивик 2003 , 110 к.с. ; 1.6 ; две врати ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Just'Do'It 18 #2 Отговорено 15 Август, 2011 Здравейте,Въпроса ми е следния - Някой може ли да ми каже горе-долу каква е цената на моторчето за ел стъклото на дясната врата ,че преди няколко дни ми си развали и мисля да го правя ? (модел : Хонда Сивик 2003 , 110 к.с. ; 1.6 ; две врати )Кплега ако ти се занимава да го разглобяваш, погледни четките да не би да са за смяна, или някой прекъснат кабел преди да купиш нов и после да съжаляваш. Поздрави ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GymFlex 13 #3 Отговорено 15 Август, 2011 да ама да внимава как отваря машинката, че ако чупи нещо лошо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Just'Do'It 18 #4 Отговорено 16 Август, 2011 Определено трябва да се внимва с такъв вид ремонт. Всичко се записва черно на бяло някаде или се фотографира , после да не стане неприятна изненада .Аз досега хиляди непоправими за маисторите неща съм си правел сам, явно не им се занимава на мйсторите и винаги съветват" купи си нов, най добре така", защото за него е по - лесно само да го монтира без да го разглобява . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Bobi-to 0 #5 Отговорено 16 Август, 2011 казахами майсторите "купи си ново" благодаря все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове