tisho92 7 #1 Публикувано 14 Август, 2011 Предложете някой добър майстор който китосва и боядисва. Имам за оправяне 2-те вежди, че са трагнали да изгниват и искам навреме да ги направя.И да не е някой скъперник,който да зема много пари.. все пак беден студент съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Matik 31 #2 Отговорено 22 Август, 2011 Предложете някой добър майстор който китосва и боядисва. Имам за оправяне 2-те вежди, че са трагнали да изгниват и искам навреме да ги направя.И да не е някой скъперник,който да зема много пари.. все пак беден студент съм Колега студент и хондаджия. Ти май си онзи с купето от Разград Видяхме се на Ричи моргата (аз бях с д16з9 купето), ако ме помниш и си същия. Съветвам те да идеш при "Полковника". Намира се под Руския пазар. Като слизаш от Била надолу и минеш покрай пазара (отдясно), първата пресечка вляво, точно преди тази за кръговото на бул. Славянски. Не съм сигурен дали още работи, но прави евтино, а и качествено май. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ивайло Йовчев 21 #3 Отговорено 22 Август, 2011 Колега Здравей.На излизане от Стара Загора в посока морето до бившето АТЗ има един сервиз.Човека там прави две коли на мои приятели едната цялостно,а другата имаше остъргано отстрани нито взима скъпо,и го прави качественно според мен,а аз не харесвам всичко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tisho92 7 #4 Отговорено 23 Август, 2011 Мерси колеги, още утре, ще ги навестя тези двама майстори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове