Jump to content
Guest gunterche

филтър на климатика

Recommended Posts

Guest gunterche

Знае ли ниакои цената на филтъра на климатика заштото ми казаха че триабва да го смениа . Климатика дуржи високо налиагане

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

в Пловдив в тунингцентъра на Коматевско шосе имаше табела "Филтри за климатици за всички видове автомобили - 10 лв" , проверих за хонда 6-та генерация и за мое учудване имаше - 10лв :Pне ме питай за марката, а и какво ли значение има - все филтрираща хартия!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gunterche

в Пловдив в тунингцентъра на Коматевско шосе имаше табела "Филтри за климатици за всички видове автомобили - 10 лв" , проверих за хонда 6-та генерация и за мое учудване имаше - 10лв :Pне ме питай за марката, а и какво ли значение има - все филтрираща хартия!

<{POST_SNAPBACK}>

Мерси много за инфото

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust
Отговорено (Редактирано)

на Filtron мисля е към 15лв.Аз оня ден взех че забелязах че моя филтър липсва изцяло ! .... а се чудех щот и на 1 толкова силно ми духа :P Та сега ще трябва да си търна един , че като пусна да ми влиза въздух отвън и насоча духалките към мен излизам все едно общ работник :P ... представете си колко ни е чиста столицата :Pзабравих да кажа в бултрако не смейте да питате за тея филтри :P .... за 7 генерация са 2 малки по 35лв някъде ;) ... сменят се 2те задължително ;) мамата си джаса

Редактирано от Rust

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

я кажете от де да си взема в софия такъв ,че от моя мирише на акано леко като го пусна , мисля че малко порче е свило гнездо там и е умряло от миризмата ..моля помагайте че това моето трябва да заприлича на кола за каране :beer: за да зарибя и бате :fun: като се прибера у варну .... така после ще имате още един профан като менИ за съфорумник ,да плещи глупусти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRACING

Виж в нета къде се намира магазин Косер в София и си купи на Филтрон.

че от моя мирише на акано леко като го пусна , мисля че малко порче е свило гнездо там и е умряло от миризмата ..

На мен пък едно семейство плъхове, бе взело парното за тоалетна, и като го пуснах, няма да ви казвам какво излезе и каква воня се носеше месеци наред :beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gunterche

Виж в нета къде се намира магазин Косер в София и си купи на Филтрон.

че от моя мирише на акано леко като го пусна , мисля че малко порче е свило гнездо там и е умряло от миризмата ..

На мен пък едно семейство плъхове, бе взело парното за тоалетна, и като го пуснах, няма да ви казвам какво излезе и каква воня се носеше месеци наред :beer:

<{POST_SNAPBACK}>

Имам в предвид не на купето а този които филтрира фреона каква е цената

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...