Jump to content
handel

Сервиз за газ в Пловдив

Recommended Posts

Здравейте колеги. Понеже от скоро карам Хонда реших да се регистирам тук. Това е първата ми бензинова кола . Понеже бензина ми идвам малко скъп реших да си сложа газова уредба, Въпроса ми е къде мога да си сложа качествена газова уредба в Пловдив? Колата ми е Хонда црв 2.0 кубика. Моля препоръчайте ми някой сервиз.Благодаря предварително.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако решиш да слагаш газов инжекцион.Веднага мога да ти препоръчам ето този сервиз....от тука бащата си сложи и е много доволен.

http://www.autogas-c...temid=1&lang=bg

Редактирано от tisho92

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колега. Ще отида и ще видя за какво иде реч. Ще пиша после да разкавам :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На 6-ти септември преди прелеза в дясно.Там се занимават предимно с газ-инжекциони, другия сервиз им е някъде до мола ама не знам по-точно.Шефа е Митко. Почти винаги има един сив нисан спрял отпред.Ако трябва кажи че Коцето тапицера ти е дал адреса.Мога да ти дам и телефон ама ако искаш на лични.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега в вторник си сложих газов иженкцион Заволи в Аутогаз център. За сега съм доволен. Човека в сервиза ми обясняваше някакви неща за дюзите че били бързи ама не го разбрах много много. Мен ме човъркаше разхода какъв ще е. Засякох 10/10.5 градско. Ще видим по нататък какво ще е.Благодаря специално на колегата Тишо92 за препоръката.

Редактирано от handel

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

точно в тоя сервиз до КАТ Пловдив,ходих преди 5 години ида ми слагат газ на голфа.беше моно.бяха претупали работата и се връщах мнoгoкратно в сервиза.имах някви объркани маркучи,компа ми набираше грешки и т.н.помна,че бягаха от отговорност тогава.дано да са се понаучили от тогава и при теб да е станало

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявай колега ,ама не го вярвам това което казваш , че са претупали нещата, защото работят много съвестно. Толкова много познати съм изпратил там, половината ми роднини са с ZAVOLI, и какво да кажа само хубави думи, просто колата е перфектна. Аз съм от Стара Загора и си представи колко съм доволен от тях , щом си слагам газова в Пловдив и именно там. :)Колега дано си доволен от газовото, покарай малко и ще видиш ,че е супер. :)

Редактирано от tisho92

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинявай колега ,ама не го вярвам това което казваш , че са претупали нещата

ако мислиш,че съм седнал и си измислам разни безобразни да си пиша във форума много се лъжеш.в Пловдив има няколко кадърни газаджии,но тогава в тоя сервиз липсваха такива.ония възбуден гущер,шефа им помна,че караше няква нова вектра и всеки ден ме връщаха за следващия.много майни отнесоха.може би вече са се понаучили.радвам се,че има доволни хора,нека това да се чува. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз съм малко за трепане, чак сега видях, че си ходил преди 5 години. Все пак за тея години ,няма как, да не се е променило нещо. Но откакто ме обслужиха, останах много очарован от работата им.

Редактирано от tisho92

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...