Jump to content
bonev_debeliq

Какво масло да си купя

Recommended Posts

Здравейте,от скоро имам кола и реших да си сменя маслото, обаче не знам какво да сложа. Имам Honda Accord 99, 150к.с., Vitex, бензинче :).Какво бихте ме посъветвали да си купя?Колко литра?Благодаря предварително.

Редактирано от bonev_debeliq

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега , за литрите не мога да ти кажа колко, но от там от кадето ще си купиш маслото , ще попиташ колко литра ти побира твоята кола по - каталог. Аз моята я карам, вече 5г. с Valvoline 10w40 и грам не ми гори, но при теб визкозитета може да е по - различен например 5w40. Нека да пишат и колеги които имат същия мотор за по-точна информация ;).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега двигателя ти събира точно 4,4 литра масло с филтъра! От към вискоситет гледай да е 10W40 полу-синтетика разбира се! Каквото и масло да вземеш от по-големите марки няма да сгрешиш, само да е истинско. Силите при големите марки вече отдавна са изравнени и конкуренцията е жестока, но много е важен произхода на маслото. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,

от скоро имам кола и реших да си сменя маслото, обаче не знам какво да сложа. Имам Honda Accord 99, 150к.с., Vitex, бензинче :).

Какво бихте ме посъветвали да си купя?Колко литра?

Благодаря предварително.

http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=23374

П.П. Кво е "Vitex"? :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...