Jump to content
Guest surr3a1

Маншони по поръчка

Recommended Posts

Guest surr3a1

Здравейте.Искам да си намеря маншон за задното спирачно цилиндърче. Гледах насам натам и никъде не се предлагат.Чул съм преди, че имало някакъв човек покрай Симеон дето правел всякакви по поръчка...та ме интересува някой да знае къде се намира, телефон и т.н.Мерси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRACING

Здравейте.

Искам да си намеря маншон за задното спирачно цилиндърче. Гледах насам натам и никъде не се предлагат.

Чул съм преди, че имало някакъв човек покрай Симеон дето правел всякакви по поръчка...та ме интересува някой да знае къде се намира, телефон и т.н.

Мерси

<{POST_SNAPBACK}>

Има един човек в Пловдив който прави, ако искаш го пращай на някой от колегите, предполагам ще ти свършат работа. !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Мерси бате.. ма много време ще отнеме... трябва да има тук такъв...Проблема е, че след работа онея по Симеон затварят и аз няма кой от тях да питам, но ще я мъча някакси...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eDaniel
Отговорено (Редактирано)

Мерси бате.. ма много време ще отнеме... трябва да има тук такъв...

Проблема е, че след работа онея по Симеон затварят и аз няма кой от тях да питам, но ще я мъча някакси...

<{POST_SNAPBACK}>

Познат проблем. Аз също не мога да обиколя Симеон по същата причина.

Ако си купиш АвтоТруд или АвтоПазар беше... не съм сигурен - вътре има обяви за изработване на гумени детайли по поръчка. Просто вече съм ги хвърлил :P

П.С: Говоря за вестник пълен основно с обяви. Дано не съм оплескал името много....

Редактирано от eDaniel

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...