Jump to content
Guest HAYABUSA

Хонда срещу форд

Recommended Posts

Guest HAYABUSA

някой от феновете на хонда който се е пускал с форд ескорт над 1,8 може ли да сподели къкви са резолтатите на (гонка)400м.Интересуваме специялно мотора Д15Б2 благодаря предварително !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Нещо фордовете не се появяват много по гонки....а фабричен хечбек с д15б2 дава времена между 17.5 и 18.5 в зависимост от пистата и състоянието на колата. На Божурище в София най-бързата фабрична хонда 1.5 която съм виждал дава 18сек, което е около 17.6-17.7 на нормална писта. времена 0-60мили са от порядъка на 8.8-9.2колко дава Форда за който говориш?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HAYABUSA

Нещо фордовете не се появяват много по гонки....

а фабричен хечбек с д15б2 дава времена между 17.5 и 18.5 в зависимост от пистата и състоянието на колата. На Божурище в София най-бързата фабрична хонда 1.5 която съм виждал дава 18сек, което е около 17.6-17.7 на нормална писта. времена 0-60мили са от порядъка на 8.8-9.2

колко дава Форда за който говориш?

<{POST_SNAPBACK}>

незнам колко дава защото не съм го мерил. А за хонда пак с същия мотор Д15Б2 (ушким Stock) времето и е 17.10 на 400м с г-тек това нормално ли е?Или да търся другия приятел с другата хонда да ги пробваме.Не съм превържаник на форд но искам да пробвам кое ще бие.Все пак форда ми е 105к.с. доста по-тежък от хондата но пък хондата е по-лека и е 90к.с. койта по-силни според мен от 90к.с. от която и друга кола !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

17.1 е възможно време, но на непипан двигател и абсолютно хоризонтална писта малко ниско ми се вижда. поиграйте си някой ден и с друга такава хонда и ако вървят еднакво и дават такива времена, почти сигурно опираме пак до терена на който се мери !!!иначе хондата почти сигурно ще те бие. За съпоставка, такава фабрична хонда бие голф 115кс и то без особени проблеми. правил съм го с абсолютно фабрична д15-ка като първия път дори си осрах старта, и пак го бих с 2-3 коли.Ако ползвате времена за съпоставка, просто мерете на едно и също място, по възможност с един и същи уред.п.с. Абе какво ти пука, пуснете се и шоуто да става... най-много да паднеш - голяма работа :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HAYABUSA

17.1 е възможно време, но на непипан двигател и абсолютно хоризонтална писта малко ниско ми се вижда. поиграйте си някой ден и с друга такава хонда и ако вървят еднакво и дават такива времена, почти сигурно опираме пак до терена на който се мери :)

иначе хондата почти сигурно ще те бие. За съпоставка, такава фабрична хонда бие голф 115кс и то без особени проблеми. правил съм го с абсолютно фабрична д15-ка като първия път дори си осрах старта, и пак го бих с 2-3 коли.

Ако ползвате времена за съпоставка, просто мерете на едно и също място, по възможност с един и същи уред.

п.с. Абе какво ти пука, пуснете се и шоуто да става... най-много да паднеш - голяма работа ;)

<{POST_SNAPBACK}>

На мен неми пука няма да ми е сефте.Но като се возя на хондата и после като се кача на форда ми се струва нещо равностойно.Макарче 3-тата на хондата е по-добра.Явно ще се пусна с едно приятелче да видя как е с него защото той си взе сега хондата и знам че е 100%сток ще направим видео !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Пускал съм се с Фиеста 1.8 инжекция , преди тунинга по двигателя ми ( някав модел се водеше спортен ) и на втора предавка вече бях кола пред него ( може би и оня не можеше да кара нещо ) , но колегата Михо се пуска с него на Калояново и фиестата го би с малко до колкото си спомням !!! Така че споредм евентуално ще имаш шанс срещу седан :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion
Отговорено (Редактирано)

Същия Ескорт вчера падна от англичанката на Sumo Fighter с ремус и сп.филтър 1,4s 90к с кола на 400м !!!А,аз скромно смазах едно "легендарно" тука Толедо 125кс :)

Редактирано от Krelion

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

ще се пускаш с него ама тои неможе да я кара още ,а аз искам да се пусна с тебе на газ с 15ки и пак ще направим видео,ама ти май нещеш а.....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HAYABUSA

Еми ние вече ги пробвахме и направихме 2 старта.За сега няма видео но по-нататак ще направим мисля следващата седмица.Значи на първата гонка бяхме заедно, а на втората той ме взе с можеби половин кола димек аз му бях на вратите. Ford Orion 1.8 16V 105hp vs Honda Civic 1.5 16V 90hp напълно сток форда само е с махнат катализатор.Аз даже си мислех че ще падна с 1-2 коли... :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

и аз така мислех :P но явно форда се представя прилично. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

ами хващам бас тука пред колегите че на газ с 15ки ще те бия поне с 5 коли и ще направим видео ако си сагласен кажи и да ги мятаме

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

ако искаш с моята или може и с неговата ама там вече може да се изложиш много,така че по хубо с мойта че поне е на газ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

е хайде запазете добрия тон моля, че нещо почна много заядливо да звучи...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a

Еми тва ми беше първата гонка на мане :P записах 1 точка.А и аз сам напълно сток даже с Катализатора сам още :P.А пък и той е все пак 1.8 16в и не е ко изнае колко по тежак.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L

Еми тва ми беше първата гонка на мане :P записах 1 точка.А и аз сам напълно сток даже с Катализатора сам още :P.А пък и той е все пак 1.8  16в и не е ко изнае колко по тежак.

<{POST_SNAPBACK}>

4естито тогава:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

понка трябва да минеш на един курс по тръгване и превклю4ване на 400м!!!!!!!!!!! тогава светлио ще ти гледа само стоповете:beer: в дале4ината хондата е мн по барза стига да можеш да си я караш! виж мойта е пример за това!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a

JeepersCreepers трябва да направим 1 Honda Среща да ме вкарате в филма :beer:п.п. K1R1L мерси надявам се другия пат да сам по убедителен :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

и аз ще го пробвам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HAYABUSA

искам да до пълня че ми е все едно дали бия или не.Но за змея той много се вживява и ще се пусна и с него ама после да не говори глупости а да казва истината.И искам да кажа че форда е 55000км двигателя му е доста запазен и за това ми е интересно :beer: и както каза колегата ви да запазим добрия тон

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

светлио няма проблеми аз ще съм на финала и ще гледам кои кого и клип ще направим!!! няма да има измами! а ней4о е луд мн са надахва и затва таи излиза споко и ти и той сте пи4ове знам ва аз вас:beer: ще мерим и ще се радваме може и ево 8 да докараме ама той няма ад е за вас ами за......... :fun:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

и последно светлио за кога правим гонката

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

нали уж таз ве4ер 21 на кпп!??????? вс е уговорено ве4е и аз май ще се цепя тази ве4ер 4е имах застой4е;(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

светлио може да е на работа да каже той кога ще е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L

<{POST_SNAPBACK}>

не е :beer: споко в 21 остава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

ухуууууууууууу супер:beer:)))))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HAYABUSA

<{POST_SNAPBACK}>

Нейчо много се надъхваш аз исках само да ги пуснем ей така за спорта ти вече вдигна всички ...направо съм потресен.Но както се уговорих и с другите ще съм в 21:00 на кпп-то и ще ги пуснем не учаквам голям резолтат но ей така за спорта.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a

Има видео ! всичко е докоментирано ! :drunk: ВЕЧЕ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a

надявам се колегите които правиха видеото да го пуснат в нета час по-скоро :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

да точно так и понка варви ти хондето многоооо браво

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Има видео ! всичко е докоментирано ! :( ВЕЧЕ

<{POST_SNAPBACK}>

И как беше или ще чакаме видеото :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Айде дайте видео да видим буркаската агитка :drunk:между другото.... вие на КПП-то ли се пускате бе?!?!?! да не ползвате полицаите за замерване на терминална скорост :( айде и ако сте мерили нещо, пуснете и времената.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

между другото.... вие на КПП-то ли се пускате бе?!?!?! да не ползвате полицаите за замерване на терминална скорост  :drunk:

айде и ако сте мерили нещо, пуснете и времената.

<{POST_SNAPBACK}>

Ако са монтирали камери може и с видео да се уредите :(:P:P:P

Айде ръчкайте и слагайте резултатите тук, че сме напрегнати ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

кироооооооооо качи на хората видеото ,че и аз да се надахам малко

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a

Момчетата казаха че до довечера най-късно ще ги качат . И аз исакм да ги видя :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HAYABUSA

Разликата беше не повече от 2 коли и малко.Не е както предполагаше ...5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

разликата беше 3 коли и нека се знай че се гоних на газ с 15ки на бензин с 13ки може да стигне и до 6-7 коли

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a

Има видео споко няма смисал да се карате :drunk: ! Запазете си отношенията! има ли някакъв смисъл да се карате след като всичо е докоментирано !п.п. Ади не Киро слагаи видеото да предоотвратиш расправиите.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HAYABUSA

разликата беше 3 коли и нека се знай че се гоних на газ с 15ки на бензин с 13ки може да стигне и до 6-7 коли

<{POST_SNAPBACK}>

Значи искаш да кажеш ако сложиш спортен филтър още 2коли ако сложиш по-голям диаметар гарнета още 4коли и ако сложиш ироглифи някви японски още към 1-2 коли....?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

хахаххах ней4о ще стане баси и бега4ката ако е така:drunk: сажалявам 4е написах относно гонката в темата за олекотяването на маховика но ето какво драснах там!АЗ ДА ДАМ МАЛКО ПРОСВЕТЛЕНИЕ НА ХОРАТА ТУК ЗА ГОНКАТАЗна4и змея се пусна с форда и го с4упи с 3 коли! после се пусна е сивик 1,3 ама форда нещо стана на старта още и се отказа малко след това.А по интересното е 4е понката опатка змея змея с 15ки и газ.пло4ка,а понката с 14ки и запушен катализатор и 2мата се пускаха на бензин макар 4е змея има бутилка с гас и тежи допулнително в 2те коли се бяхме ка4или аз при змея а кирил при понката и на отнесаха гадно на 3та ама змея пук взе старта и до 3та

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest K1r1L

Има видео ! всичко е докоментирано ! :drunk: ВЕЧЕ

<{POST_SNAPBACK}>

И как беше или ще чакаме видеото :(

<{POST_SNAPBACK}>

беше много яко :P)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...