Guest nia #1 Публикувано 28 Юни, 2006 Добро утроДнес по идея на кмета на София ще вдигат колите от бул. Евлоги Георгиев.Мисля, че ще пипнат и Мадрит и Янко Сакъзов - НЕ ПАРКРАЙТЕ ТАМ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #2 Отговорено 28 Юни, 2006 Добро утро Днес по идея на кмета на София ще вдигат колите от бул. Евлоги Георгиев. Мисля, че ще пипнат и Мадрит и Янко Сакъзов - НЕ ПАРКРАЙТЕ ТАМ <{POST_SNAPBACK}> Ех тоя кмет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #3 Отговорено 28 Юни, 2006 Мога да добавя също срещу пазара Красно Село и Гоце Делчеве ( пресечките ) , дано не почнат и с Нишава , че ще настане бой за местата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iSpider #4 Отговорено 28 Юни, 2006 Добро утро Днес по идея на кмета на София ще вдигат колите от бул. Евлоги Георгиев. Мисля, че ще пипнат и Мадрит и Янко Сакъзов - НЕ ПАРКРАЙТЕ ТАМ <{POST_SNAPBACK}> А кмета намери ли място където човек да може да паркира и да не го одерат за това удоволствие?!Миналата седмица само измислиха къде ще строят подземни паркинги, май са решили че са свършили всичката работа ... А дано някой ден да вдигнат неговата кола че да му дойде акъла. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #5 Отговорено 29 Юни, 2006 Мен пък вчера ми я вдигнаха педалите ... в центъра пак беше бой за места и бях спрял до края на един тротоар ... и така Не че казвал че аз съм бил прав , ама то не остана вече човек къде да паркира ! е*и му майката ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01 #6 Отговорено 29 Юни, 2006 Ще караме колела като в Китай ама и за тях трябват алеи а няма такива Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #7 Отговорено 29 Юни, 2006 Уточнение: дигането беше за спиране в зелените площи (поне така казаха по радиото) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове