Jump to content
Guest bullet

Махане газова уредба?

Recommended Posts

Guest bullet

Много съм против поставянето на газови уредби на автомобили с пъргави и икономични двигатели. Тъй като обаче търся да си купя Хонда от доста време, а редовно излизат такива с газови, въпросът ми е:Когато се демонтира газовата могат ли да се появят някакви проблеми по двигателя или горивната система. Все пак при поставянето на газова уребда се нахакват доста буклуци :shock:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zmeq

парво трябва да видиш прави ли ти колата проблем на бензин , ако ти прави той би трябвало да е глахнене при подаване на газ , в такав случай зареждаш бензин супер 100 и слагаш добавка червен редикс , ако и това не помогне трябва да си изчистиш дузата ако колата е 1.5 като моята ако е пална инжекция става по сложно .П.С Аз карам 2ра хонда на газ и проблеми газ бензин нямам, трябва газовото да не е качествено или да не е монтирано както трябва за да има проблеми на бензин.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

единствремия проблем който може да изко4и наистина е дюзата на моното ако е моно! може като е слагано газовото да не са направили така 4е бензина да си минава през нея и да се връща така се охлажда и не се запи4а.ако е запекана по4ва да пикае не да праска на магла!и пръска пове4е бензин4е и трябва да се смени! нищо др не се сещам за евентуална повреда!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bullet

Благодарности за информацията !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

Много съм против поставянето на газови уредби на автомобили с пъргави и икономични двигатели. Тъй като обаче търся да си купя Хонда от доста време, а редовно излизат такива с газови, въпросът ми е:

Когато се демонтира газовата могат ли да се появят някакви проблеми по двигателя или горивната система. Все пак при поставянето на газова уребда се нахакват доста буклуци :)

<{POST_SNAPBACK}>

!!! аз на мойта е махнах и нямам никви проблеми ,но пък беше карано около 1000 км на газ ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HAYABUSA

парво трябва да видиш прави ли ти колата проблем на бензин , ако ти прави той би трябвало да е глахнене при подаване на газ , в такав случай зареждаш бензин супер 100 и слагаш добавка червен редикс , ако и това не помогне трябва да си изчистиш дузата ако колата е 1.5 като моята ако е пална инжекция става по сложно .

П.С Аз карам 2ра хонда на газ и проблеми газ бензин нямам, трябва газовото да не е качествено или да не е монтирано както трябва за да има проблеми на бензин.

<{POST_SNAPBACK}>

тези редикс са пълен ташак според мен :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers

не са бе мой аз като си купих колата ми се налагаше да въртя поне 5 до 7 пъти докато запали! сложих и и малко след това по4на адс е оправя колата а като сложих газта само докато барна клю4а и е запалила ве4е:beer:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...