SLX 0 #1 Публикувано 7 Август, 2011 Здрасти компанията,много интересни ми се струват FRV-тата, харесал съм едно такова с дизеловия мотор от 2006-та, но никога не съм говорил със собственик. Има ли някой впечатления по качествата на това трупче. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #2 Отговорено 7 Август, 2011 Роска точно такова трупче имах възможност да покарам за 10сетина дни и бях много доволен,колата си е доста пъргава с дизелчето икономична е и много много широка за размерите си .Обаче най ме радваше 3тата седалка отпред Незнам защо но този модел непросперира ,говорише се че давали дефекти ,но така и неразбрах какви,въпреки това намен си ми харесва много ,но аз несъм и много мерилка защото ми се иска от всики модели да си имам по една Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SLX 0 #3 Отговорено 7 Август, 2011 Роска точно такова трупче имах възможност да покарам за 10сетина дни и бях много доволен,колата си е доста пъргава с дизелчето икономична е и много много широка за размерите си .Обаче най ме радваше 3тата седалка отпред Незнам защо но този модел непросперира ,говорише се че давали дефекти ,но така и неразбрах какви,въпреки това намен си ми харесва много ,но аз несъм и много мерилка защото ми се иска от всики модели да си имам по една Така де, и на мен това ми харесва, че е нетрадиционна с три седалки отпред и просторна. Ама дали са надеждни? Все пак ще е 5,6 годишна... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове