Jump to content
Guest Maina 6th gen

Среща в Пловдив

Recommended Posts

Guest Maina 6th gen

.........както винаги първата неделя от месеца на полигона на "Гребната база". Цяла зима студа не ни уплаши, да видим ся в жегата ко праим :) Елате пуовечеее :) и направо на студената биричка :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Ако не ме завлекат на някое много сенчесто и хладно местенце в неделята - ще съм от редовните заподозряни! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

нещо датата ми дава на мен че неделя е втори, аз ще съм във Варна по това време и там ще са черпим с някои колеги

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda
Отговорено (Редактирано)

Аз май няма да мога да дойда :shock: че ще сменям двигател и сега събота и неделя ще свалям стария :shock: и ако всичко върви както трябва, другата сбирка ще съм на линия айде ако мога ще дойда !!! Със здраве и добре да си изкарате !!!

Редактирано от ggbit_honda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Ами да, на 2-ри ще е сбирката, малка грешка от страна на Майната. А иначе за ggbit-a тъкмо щях да те питам с кой мотор ще си! Ама ти си каза и без това! !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda

Ами да, на 2-ри ще е сбирката, малка грешка от страна на Майната. А иначе за ggbit-a тъкмо щях да те питам с кой мотор ще си! Ама ти си каза и без това!  !!!

<{POST_SNAPBACK}>

АЗ веднага ще се похваля като го сложа :) .Другата седмица ще го свалям от колата на която е !!! И оп в моя кошник ;) Но ще гледам да дойда на сбирката !!! Айде със здраве и да си гледате количките че са душички ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

тоя път аз май няма да мога.много бачкане !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

бафмааму !!! няма да ходя сам я :) и аз фащам балкана тогава!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Аз ще съм си в Пловдив бе :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Anton

Няма, няма да си сам :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

sorry, че не мога да дойда, щото довечера ще скоча до Приморско и Китен :drunk::(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

ще има ли сбирка да хвана да се завлеча и аз тоя път ама съм пеш. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

е ай да спазя традицията - в 13ч съм там, кой идва да идва да цапнем по една биричка , че ноо жега ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

е ай да спазя традицията - в 13ч съм там, кой идва да идва да цапнем по една биричка , че ноо жега  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Аз ще дойда бе , ама с Тойотката , да ви покажа кво е кола ;););) и като ни стане жега Майна ще се набутаме сички в твойта кола ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

е дайте по една снимка да ви видим де :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

и квоооооооооо среща имаше ли ?снимки тва,онова

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Пловдивчани продължаваме да доказваме , че нищо не ни плаши ;) и на проливния дъжд по едно време пак се събрахме към 10 човека ;) и 5 коли май ( 4 Хонди и една Тойотка :unsure: ) Полафихме си , пиха някой бира , други кафенце , поспорихме ( Майна само по дължина и ширина си познал и то с 20 см при ширината , ама гледай багажника като обем ;)данни Сивик и данни Джазз , давам ти и на логото данните , че и там май познах :Pданни Лого )Абе за това време си беше добра среща ;) снимки май няма щото никой не снимаше ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

остави обема, който почти не може да се ползва - Джазката е висока като камилче в сравнение със сивик 6 и от там идва по-големият обем, ама вземи трупай багаж до тавана да видиш ще стане ли и как ще виждаш назад? Важното е, че Джаза има точно 2 педи в дълбочина багажник, предвиден и достатъчен не за дамска чанта, а за по-големичък мъжки портфейл ;) А на "Логото" стига за чифт къси чорапки :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...