Jump to content
Guest d15b2

Малко известни факти

Recommended Posts

Guest d15b2

* Какво минава през главите на бандитите, когато ги пребива Бойко Борисов? Юмрукът му. * Бойко Борисов не е як като бик – биковете са яки като Бойко Борисов *Някои хора носят пижами със Супермен. А Супермен носи пижама с Бойко Борисов. * Бойко Борисов използва нощна лампа не защото се страхува от тъмното, а защото тъмното се страхува от Бойко Борисов.

останалите на:http://bateboikoborisov.hit.bg/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

ееее не човече това направо ме разби...смеххх...смеххх....от сърце при това :lol::D:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Yama

ееее не човече това направо ме разби...смеххх...смеххх....от сърце при това  :)  :)  :D  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Да смех, ама тия най-смешните ги правят/избират я кмет, я премиер..., че и президент може... И после пак смееех, смееех само, че на наш гъз :) !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

ееее не човече това направо ме разби...смеххх...смеххх....от сърце при това  :)  :D  ;)  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Да смех, ама тия най-смешните ги правят/избират я кмет, я премиер..., че и президент може... И после пак смееех, смееех само, че на наш гъз :) !

<{POST_SNAPBACK}>

да прав си...но сами си ги избираме нали....това вече че някой хора мислят реално и са слезнали на земята...имат идея за света около тях....остават прецакани е най грозното....ама е на :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia
Тръпки ме побиват :shock:

<{POST_SNAPBACK}>

Незнам мене ми изкефи накрая как го сдуха! :D Тоя пича явно нещо тръгнал да го турмози човека и в края вече се усети че не е много на място и "добре бе добре бе"! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...