tishovr 0 #1 Публикувано 1 Август, 2011 (Редактирано) ЗДРАВЕЙТЕ ИМАМ СЛЕДНИЯ ПРОБЛЕМ КОЛАТА Е ХОНДА АКОРД 2.0 ВЕТЕК..СЛЕД ЗАРЕЖДАНЕ С ГАЗ СВЕТВА ГРЕШКАТА ЗА ДВИГАТЕЛЯ.НА ДИАГНОСТИКАТА КАЗВАТ ЧЕ ПРОБЛЕМА Е В ECT ДАТЧИКА /ТЕМПЕРАТУРЕН ДАТЧИК/.СМЕНИХ ГО НО ПАК КАТО ЗАРЕДЯ ГАЗ СВЕТВА ГРЕШКАТА А И КОЛАТА НЕ ДЪРЖИ НИКАКВИ ТИХИ ОБОРОТИ -200-300 ОБОРОТА МАКСИМУМ 500.ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ПРАВЯ ДАТЧИЦИТЕ СА ДОБРЕ КАБЕЛИТЕ СА ЗДРАВИ ,ТЕРМОСТАТА РАБОТИ,ТЕМПЕРАТУРАТА НА ВОДАТА 90ГРАДУСА И ВКЛ.ПЕРКАТА .КОЛАТА Е С ГАЗОВ ИНЖЕКЦИОН LANDI RENCO.НЕ ЗНАМ СЕГА ПРОБЛЕМА ОТ ГАЗОВАТА УРЕДБА ЛИ Е ИЛИ КОМПА НА КОЛАТА,ГАЗАДЖИИТЕ КАЗВАТ ЧЕ КОЛАТА Е ДОБРЕ А НЯМА МОЩНОСТ.ЩЕ СЪМ ВИ МНОГО БЛАГОДАРЕН АКО МИ ДАДЕТЕ НЯКЪКЪВ СЪВЕТ. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО Редактирано 2 Август, 2011 от Dragi4 Колега,пиÑ�ането Ñ� главни букви не е разрешено! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mom4i74 23 #2 Отговорено 1 Август, 2011 Сменил си датчика който подава инфо на компа а не датчика за темперетурата който подава сигнала на таблото нали? Това само като превключиш на газ ли го прави или и на бензин. Това веднага след монтажа на газовата ли го направи или ? Проверихте ли компа за нови записани грешки? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tishovr 0 #3 Отговорено 2 Август, 2011 (Редактирано) смених температурния датчик към компа, и да правиго и при газ и при бензин .смених и датчика които включва перките почна да го прави след смяната на испарителя няма други грешки освен грешката за проблем с температурния датчик /ECT/ Редактирано 2 Август, 2011 от tishovr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tishovr 0 #4 Отговорено 2 Август, 2011 относно главните букви се извинявам просто не обърнах внимание Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mom4i74 23 #5 Отговорено 2 Август, 2011 (Редактирано) Единственото което мога да се сетя за проблема ти е че са прекьснали или укьсили кабелите за темперетурния датчик. Огледай добре кабела да не се е допрял някьде и да е дал на маса или да се е прекьснал. Ако компа не взима инфо за темперетурата ще наруши работата защото не знае дали да обогати или обенди сместа. Ако си оправиш проблема по някакьв начин пиши да знаем от кьде е бил . Редактирано 2 Август, 2011 от mom4i74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове