Jump to content
Guest APOLON

Настройка на фаровете

Recommended Posts

Guest APOLON

Здравейте колеги ,някой ако може да ми даде съвет, как да да си настроя фаровете да са на едно ниво и да светят малко по-високо да пише. Десният фар стига до едно ниво и повече не мога да го настроя , а левия си се качва още доста.Благодаря предварително :lol::D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Здравейте колеги ,

някой ако може да ми даде съвет, как да да си настроя фаровете да са на едно ниво и да светят малко по-високо да пише. Десният фар стига до едно ниво и повече не мога да го настроя , а левия си се качва още доста.

Благодаря предварително  :D  :lol:  :D

<{POST_SNAPBACK}>

Пич,вкарай колата в гараж близо до стената около 1-2м. и можеш да си ги регулираш и сам по отражението на стената,но имай в предвид,че левият трябва да бие по-нодолу от десния :D Такива са изискванията,за да не заслепява насрещно движещите се авт-ли :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic
Отговорено (Редактирано)

Здравейте колеги ,

някой ако може да ми даде съвет, как да да си настроя фаровете да са на едно ниво и да светят малко по-високо да пише. Десният фар стига до едно ниво и повече не мога да го настроя , а левия си се качва още доста.

Благодаря предварително   :)   :)  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Лошото е, че сега не мога да ти кажа за точното място, тъй като съм на работа, но довечера ще питам брат ми...

Отиде и за 5 лв. му настроиха и двата с апарат. След това му карах колата и наистина доста точно са ги направили. Не че не можеш и ти на стената да ги настроиш или на задницата на някоя друга кола(аз лично така си ги настройвам).

Лошото е когато не действа червяка за настройка, като при единият мой фар - тогава не могат да ти помогнат :D

Редактирано от Dominic

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest APOLON

Здравейте колеги ,

Благодаря предварително   :D   :shock:  :shock:

<{POST_SNAPBACK}>

Лошото е, че сега не мога да ти кажа за точното място, тъй като съм на работа, но довечера ще питам брат ми...

Отиде и за 5 лв. му настроиха и двата с апарат. След това му карах колата и наистина доста точно са ги направили. Не че не можеш и ти на стената да ги настроиш или на задницата на някоя друга кола(аз лично така си ги настройвам).

Лошото е когато не действа червяка за настройка, като при единият мой фар - тогава не могат да ти помогнат ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Абе май не съм нацелил машинката както си трява, обаче не мога да я нацеля то има само една позиция за вкарване и мушкам и това е , ще се мъча утре пак :-)

мерси все пак за отговора

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...