tisho92 7 #1 Публикувано 31 Юли, 2011 Здравейте колеги,искам да ви питам откъде мога да си купя хубаво гърне. Интересуваме, къде в района на Стара Загора, може да се намери. И най-вече,нека това гърне да си струва парите, а не да е от пазара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Вен_РВ1456ВС 157 #2 Отговорено 1 Август, 2011 Ако не си правил нищо по колата това гърне само ще ти надува главата. Лично според мен по-добре сложи генерация и чак тогава гърне, че да има някакъв ефект Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tisho92 7 #3 Отговорено 1 Август, 2011 Знам го това,че без гърне няма никакъв смисъл, но мисля едно по-едно да стават работите. Говорил съм с един приятел който се занимава с генерации и като е свободен ще измислим нещо. А докато чакам поне гърненце да намеря... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
schnapps 22 #4 Отговорено 1 Август, 2011 Виж на магазина който е до автосалона на Митсубиши в Железник,там преди имаха на Walker мисля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B7_ 56 #5 Отговорено 1 Август, 2011 Пиши на колегата rusiq_81 той мисля че има Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове