Jump to content
Guest tinki

Писта Дракон(Калояново)

Recommended Posts

Guest tinki

Гледам колегите от другите форуми са пуснали теми по въпроса(нисан и митсубиши) та май е време да го обсъдим и тукТа идеята е да се направи обща сбирка края на август на писта Дракон.......а съм за ще ми бъде интересно пък и на нашта сбирка бях без кола :rolleyes: та сега не ми се из пуска :D П.С.Незнам как да пусна линк към темите та някои по-вещ ако му се занимава да качи линкове тука

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Я обясни по-подробно какво ще е това събитие :D ей така просто посещение или ден само за японеца :D и за какви дати се говори :D може пак да си раздвижа трибуквеника и да видим какво може да се направи по въпроса :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

Бе са като погледнах май се разсъхват нещата.......българина май си е по-склонен да злобее отколкото да се забавлява

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Рекон�труктор

Бе са като погледнах май се разсъхват нещата.......българина май си е по-склонен да злобее отколкото да се забавлява

<{POST_SNAPBACK}>

Това е простата истина, няма какво повече да се добави. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

Все пак мисля да пуснем анкета щот май има доста ентусиасти

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Все пак мисля да пуснем анкета щот май има доста ентусиасти

<{POST_SNAPBACK}>

За кога горе долу става дума?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

Последния уикенд на август

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

SOUND GOOD :P:P Анкета си трябва задължително :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

SOUND GOOD :P  :P

Анкета си трябва задължително ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Че то имало време, за тогава и аз може да прескоча :P Тъкмо за рожденния ми ден :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

За какво анкета бе хора? разяснете малко каква е идеята. Дотук разбрах че идеята е да се съберем японски марки.... и да правим какво? само ще си лафим или ще се организира нещо? обиколки? драг? на писта сме все пак...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234
Отговорено (Редактирано)

В момента на Калояново хита е Италианска Гонка. Пистата е разделена на 2. Колите са на 2-те прави една срещу друга, чертата минава и през двете прави. Стартира се и се правят обиколки като на всяка половин и всяка цяла обикола виждаш разликата си с другата кола. Зарибяващо е и е къде по-безопасно да си караш сам, а не с още някой около теб. Един завой от пистата е махнат, за да има и втора права, макар и по-къса. Сложени са и 4 шикана по правите за намаляне на скоростта. Ето и схема на трасето за по-ясна представа:

Публикувано изображение

П.П. Забравих да добавя, че всеки финишира от където е стартирал. така че обиколката си е обиколка.

Редактирано от iceman1234

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki
Отговорено (Редактирано)

За какво анкета бе хора? разяснете малко каква е идеята. Дотук разбрах че идеята  е да се съберем японски марки.... и да правим какво? само ще си лафим или ще се организира нещо? обиколки? драг? на писта сме все пак...

<{POST_SNAPBACK}>

идеята е да се съберем на обиколки драг руска ролетка(така се решават най-добре спорове) :P кой кво го влече.........ако е само за среща едва ли ще бием път до там то самото място подсказва ква ще е срещата

мене лично италианската гонка най ме влече

Редактирано от tinki

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

В момента на Калояново хита е Италианска Гонка. Пистата е разделена на 2. Колите са на 2-те прави една срещу друга, чертата минава и през двете прави. Стартира се и се правят обиколки като на всяка половин и всяка цяла обикола виждаш разликата си с другата кола. Зарибяващо е и е къде по-безопасно да си караш сам, а не с още някой около теб. Един завой от пистата е махнат, за да има и втора права, макар и по-къса. Сложени са и 4 шикана по правите за намаляне на скоростта. Ето и схема на трасето за по-ясна представа:

Публикувано изображение

П.П. Забравих да добавя, че всеки финишира от където е стартирал. така че обиколката си е обиколка.

<{POST_SNAPBACK}>

Че те са махнали най-якия завой :fun: За кво са тия прави, аз като искам прави ще се пускам на драг :beer: В завоите е забавата :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

a къде са шиканите? и как са, с конуси ли, има ли наказание за съборен конус?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

a къде са шиканите? и как са, с конуси ли, има ли наказание за съборен конус?

<{POST_SNAPBACK}>

Шиканите са ограничени с гуми и наказанието за докосване е 3 сек. Намират се на правите. За разположението им ... не съм сигурен, защото когато бях там и шефа реши да ги има - сложиха само на къста права - преди средата и в края, а за втората още не бяха сложени, така че незнам но ще е пак от сорта - след началото към края. Но така или иначе трябва да се внимава - за 2 случая знам вече в които след спор с гумите от шиканите или контурите на пистата - коли остават на 2 гуми и засега на късмет си се приземяват на 4.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

това със шикана ме отказазнаете за еленовия тест, когато мерцедес А класа се обърна - това е същото -- рязък завой на дясно и после на лявопо този начин се занася задницата на коли със предно предаване преди завойа сега си представете да занесе задницата на дългата права, точно до бетонната ограда -- много опасно, чак смъртоносно ми звучиизобщо защо е затворен средния завой (от където се влиза/излиза на пистата) ако ще слагат изкуствен шикан с гумиизобщо с гумите е най-опасно, ако мине с едното колело през гума, колата става неуправляема, може и да отскочи нагоре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

това със шикана ме отказа

знаете за еленовия тест, когато мерцедес А класа се обърна - това е същото -- рязък завой на дясно и после на ляво

по този начин се занася задницата на коли със предно предаване преди завой

а сега си представете да занесе задницата на дългата права, точно до бетонната ограда -- много опасно, чак смъртоносно ми звучи

изобщо защо е затворен средния завой (от където се влиза/излиза на пистата) ако ще слагат изкуствен шикан с гуми

изобщо с гумите е най-опасно, ако мине с едното колело през гума, колата става неуправляема, може и да отскочи нагоре

<{POST_SNAPBACK}>

:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Стига сте се плашили бе :( я разгледайте хувабо пистата... Prilojenie_1.jpgперфектна е според мен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

Стига сте се плашили бе  :(

я разгледайте хувабо пистата...

Prilojenie_1.jpg

перфектна е според мен

<{POST_SNAPBACK}>

Доколкото знам е имало три варианта като в един от тях го е имал и кроасана като завой ма са се спряли на този........бе и на мене ми изглежда перфектно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...