Guest p0nka7a #1 Публикувано 25 Юни, 2006 Няма ли да е по добре ако си направим и 1 канал в mIRC така, ако ти трява нещо по спешно мисял че по бързо ще се намерим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #2 Отговорено 25 Юни, 2006 каналче в IRC си има от мноооогоо време името му е #VTEC ;-)заповядай по всяко време на денонощието Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a #3 Отговорено 25 Юни, 2006 Аз отдавна го ползвам но незнаех че е на форума този канал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #4 Отговорено 25 Юни, 2006 Аз отдавна го ползвам но незнаех че е на форума този канал <{POST_SNAPBACK}> не е на форума, защото съществува от преди да се създаде този форум, тогава се събирахме в Дир.бг - в стария и все-още съществуващ клуб на феновете на хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a #5 Отговорено 25 Юни, 2006 Да направя ли 1 канал на име "Honda" ?? или някой друг ще направи , или ще ползваме този ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #6 Отговорено 25 Юни, 2006 Да направя ли 1 канал на име "Honda" ?? или някой друг ще направи ... ? <{POST_SNAPBACK}> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dragorip #7 Отговорено 25 Юни, 2006 a няма ли да е по добре да си имаме чат в самиа форум така няма да се лепят навлеци и подигравчииаз лично си мисля че това му липсва това на форумчето ни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ggbit_honda #8 Отговорено 26 Юни, 2006 a няма ли да е по добре да си имаме чат в самиа форум така няма да се лепят навлеци и подигравчии аз лично си мисля че това му липсва това на форумчето ни <{POST_SNAPBACK}> Мого добра идея това трябва да стане според мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lamerko #9 Отговорено 26 Юни, 2006 Нещо като в този форум http://subs.unacs.bg/ib/index.php Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest p0nka7a #10 Отговорено 26 Юни, 2006 Мдам много добра идея за чата в форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside #11 Отговорено 26 Юни, 2006 Мдам много добра идея за чата в форума <{POST_SNAPBACK}> Подкрепям Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #12 Отговорено 26 Юни, 2006 (Редактирано) ирц канала си е достатъчен. не виждам смисъл да отежняване на форума навлеците ако ще и конферентна връзка да си направите щом е решил ще ви оклеца лафчето .каналчето си е #VTEC и всички , които изплозваме чат клиенти от рода на мИРК , битчХ и т.н. и влизаме в УниБГ мрежата си го ползваме, лафим си и си правим шоуто така че затваряй тази глупава тема Редактирано 26 Юни, 2006 от Founder Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове