Player101 383 #1 Публикувано 29 Юли, 2011 Има ли начин да си сменя шрифта в карето за постинг, че е много ситен, вади ми очите и постоянно допускам грешки? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #2 Отговорено 29 Юли, 2011 При мен шрифта си е ОК Пробвах с Opera (титулярния ми браузър), Firefox и IE9. С всички е така като на картинката. Кажи какъв браузър и операционна система ползваш. Може да качиш и скрийншот, защото на мен лично ми е интересно. Ако ползваш някакъв вариант на Линукс, трябва просто да инсталираш Майкрософтските TTF (шрифтовете на майкрософт). Иначе шрифтовете по подразбиране за показване на уеб страници се задават в настройките на браузъра. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #3 Отговорено 29 Юли, 2011 Win SP3 и MOZILLA, обаче сега като се загледах докато пиша, май е от кофти монитор ... сега пиша от лаптоп а на работа от щайга. И там нещата са зле, случвало ми се е не само с писането тук. Явно е от него.Въпреки това нямаше да е зле да има опция за промени по шрифта като в скайп например, един номер нагоре няма да му се отрази зле . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
airbrush 8 #4 Отговорено 1 Август, 2011 Ctrl + за увеличаване и Ctrl - за умаляване Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове